Ő vajon ki lehetett?
Figyelt kérdés
Közel lakok az iskolához, és ma lyukasórában hazajöttem. Édesapám nem tudta, hogy haza fogok jönni, és egy férfi volt nála, aki fényképeket csinált a házról: a tetőtérről, wc-ről, szobákról, nappaliról.
Meg valamiért a vízórát is megnézték, nem tudom.
Ki lehetett ő? Felbecsülte az ingatlant? Édesapámon láttam, hogy nagyon nem tetszett neki, hogy hazajöttem, nem számított rám.
(rosszul állunk anyagilag... ezért nem tudom, lehetséges hogy édesapám jelzálogot venne fel a házra? mert asszem már 2 is volt/van rajt.) Vagy nem tudom mire gondoljak:/
2012. ápr. 27. 08:35
1/10 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle??? Valamit csak válaszolna gondolom.
2/10 anonim válasza:
valószínűleg jelzálogot szeretne felvenni a házra, de a legegyszerűbb, ha megkérdezed. nemtudom miért nem mindenkinek az az első, hogy őszintén rákérdez? :s ahelyett jössz a netre és inkább itt kérdezed... mintha mi jobban tudnánk.
3/10 anonim válasza:
valoszínűbb hogy el lesz adva a ház és egy ingatlanos volt nálatok...
4/10 anonim válasza:
Szerintem is egy ingatlanos lehetett.
5/10 anonim válasza:
Vagy eladó a házatok, vagy bedőlt a jelzáloghitel, és ezért elárverezik. Kérdezd meg apukádat!
6/10 anonim válasza:
Én is az ingatlanos felé hajlanék, de a vízóra...azt nem szokták megnézni. Inkább valamiféle végrehajtó. Anyukád tudja? Lehet, nem akarnak téged ezzel stresszelni. Van munkájuk?
7/10 anonim válasza:
Lehet felbecsültette, vagy tényleg el készülnek adni, bár erről gondolom tudnál.
8/10 anonim válasza:
Akár a végrehajtó is lehetett, de persze nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
Lehet ingatlanos, ingatlanbecslő, érdeklődő...
Mi ezt így sajnos biztosan nem fogjuk tudni neked megmondani.
9/10 anonim válasza:
szerintem ingatlanos lehetett... de nem lehetne megkérdezni hogy: apu, ki volt ez?
10/10 anonim válasza:
értékbecslő volt valószínűleg!(hitelkor,eladásnál szokás..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!