Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon miért lehetett? (többi...

Vajon miért lehetett? (többi lent)

Figyelt kérdés
szűz srác vagyok, és egyszer egy buli után feljött hozzám 1 csaj, akit jól ismertem már régóta, nagyon jóba vagyunk, ám 1 kis petting után, nem volt merevedésem. buliztunk ittam is és fáradt is voltam már nagyon, mikor megtörténhetett volna a dolog és egyszerűen nem értem h miért nem állt fel. a mérettel nincs probléma és szerintem kellően el is voltam lazulva. a pia + a fáradtság közrejátszhatott ebben?
2012. febr. 11. 22:53
 1/5 anonim válasza:
lehet b*zi vagy
2012. febr. 11. 23:18
 2/5 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem :D
2012. febr. 11. 23:28
 3/5 Dr.Sámán Samy ***** válasza:

Az alkohol köztudottan nem pozitívan befolyásolja a merevedést.

Ha dugni akarsz e igyál sokat. Másrészt ha nagyon régóta ismeritek egymást arra nem gondoltál, hogy nőként nem tudsz rá tekinteni, ha a barátod?

Vagy az utolsó lehetőség...tényleg homokos vagy csak épp magadnak se mered bevallani.

2012. febr. 12. 00:56
 4/5 anonim válasza:
Hát, ezt érdekes hallani,mert emlékszem néhány részeg beindult momentumomra,mikor tényleg csak a dugásról szól minden,és engem nem hátráltatott az alkohol soha,sőt :D én ha részeg vagyok később megyek el sokkal,20-25 perc hejett van, hogy 1 óra.
2012. febr. 12. 02:31
 5/5 anonim ***** válasza:
A pia+faratsag nagyon iskozrejachat!
2012. febr. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!