Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után esett le és most nagyon mélyen elgondolkodtam rajta. Vajon ez a bizalom hiánya lehetett? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Majdnem 2 évig voltunk együtt barátnőmmel, de most szakított velem. Megtörtént köztünk minden, titkainkat és gondjainkat megbeszéltük egymással...egyetlen dolgon viszont most, hogy elgondolkodtam rajtunk, nagyon megcsapta az agyamat...hogy szinte sosem mutatkozott előttem meztelenül fény mellett...mindig sötétbe szeretkeztünk és ha utána felkapcsoltam a villanyt, hogy elrendezkedjünk stb. mindig bebújt a takaró alá. Ha együtt aludtunk (általában meztelenül) reggel (ha mást nem is minimum) a bugyit a takaró alatt tornászta fel magára. Talán egyszer mutatkozott teljesen meztelenül előttem fénynél, akkor is úgy hogy megzavarta az aktust egy telefonhívás amit fel kellett vennie. Lényeg, hogy talán soha nem mutatta meg magát nekem teljesen meztelenül...Ez normális? Vagy tényleg ennyire hiányzott a bizalom? Most hogy így végiggondolom...nagyon zavaró 2 év után...2009. okt. 19. 21:00
1/5 anonim válasza:
Hát lehet hogy szégyelte magát.Nem volt szerintem megelégedve a testi adotságaival.
De ezt csak te tudod hogy rendbevolt-e a lány külseje.
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt olyan barátnőm, aki még a mellét sem mutatta meg világosban. Mint kiderült, nem szeretett.
3/5 A kérdező kommentje:
és mennyi időt voltatok együtt?
2009. okt. 20. 16:05
4/5 anonim válasza:
Mondjuk csak 1,5 hónapot. Igazából azért kellettem Neki, hogy féltékennyé tegyen egy másik pasit, akivel így össze tudott jönni.
5/5 anonim válasza:
Én sohasem értettem az ilyet. Úgy képzeltem, hogy először látni, aztán kitapintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!