Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom egy párkapcsolatban. Ugye hogy alapvető kérdés? Mit gondoltok erről?
Az exmenyasszonyomat előttem több csalódás érte. Emiatt velem folyton bizalmatlan volt. Próbáltam rávezetni arra, hogy nem véletlenül jegyeztem el. Nagyon szerettem, nyilvánvaló volt, hogy csak őt szeretem, de csak számomra. Ha egy kicsit késtem a munkahelyemről, már óriási patáliát csapott, hogy biztos félreléptem. Amúgy elég hűvös volt, esténként mindig taktikázott, hogy ne kelljen lefeküdni. A házasságunkra készülve már csak 2 havonta volt szex (!!!), ugye hogy vicces? És ez a ribanc azt hitte, hogy így is el fogom venni feleségül. Pofára esettt, megérdemelte. Vénlányként fog megöregedni, amolyan pincsikutyás csaj.
Szóval mit gondoltok egy kapcsolatban a bizalomról? Mi a véleményed a "nyomozásról"? Ha pedig megbízol a párodban, akkor az a feltétlen bizalmad és szereteted miatt van (nálam ez a természetes), vagy csak nem akarsz balhét? Kíváncsi vagyok.
Nálam a bizalmat ki kell érdemelni, ezért ismerkedek, mielőtt belemegyek egy kapcsolatba. Ha utólag valami megingatja a bizalmam, akkor azt általában normálisan próbálom megbeszélni a másikkal. Ebből szerintem egyértelmű, hogy nem feltétlen bizalom van részemről egy kapcsolatban, mert nem szeretek elvakulni, hanem kiérdemelt bizalom.
Volt betegesen féltékeny/bizalmatlan párom, így tudom, mennyire meg ki tudja ez irtani az érzelmeket.
Egy alapvető féltékenységgel szerintem nincs gond egyik irányban sem, csak ne lépje túl senki se a normális vonalat.
Nyomozni nem szoktam, hülyeségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!