Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a csúnya emberek...

Amikor a csúnya emberek gyereket vállalnak, egyáltalán nem merül fel bennük, hogy később a gyerek emiatt szenvedhet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
Tükörbe néztem! :) :( Magamat nem tudom elfogadni.
2012. máj. 15. 21:34
 62/81 Snapette ***** válasza:
100%
Megint csak kíváncsiságból: szerinted hányan néznek úgy tükörbe, hogy "basszus de gyönyörű vagyok!"? Egyáltalán elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki szépnek találjon téged? Vagy valamit benned? A hajad, a kezed, a lábad, az ajkad, valamit? Tudod, legtöbbször egy kis dolog elég, ha szépnek tűnik valakinek, imádhat azért az egy apróságért.
2012. máj. 15. 21:59
 63/81 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél már fel egy képet! Legfeljebb rémálmaink lesznek, és belátja mindenki, hogy igazad van :))))

De most komolyan. Ha legalább tudnánk hogy nézel ki.

Még a reménytelen esetre is ott van a plasztikai sebészet. Ez nem jutott még eszedbe?

2012. máj. 15. 22:50
 64/81 A kérdező kommentje:

Képet tuti hogy nem fogok feltenni, nem hiányzik, hogy valaki felismerjen! :)

Biztosan van, aki szépnek talál, de engem ez nem boldogít. Én magamat szeretném szépnek látni. Úgy az egész összképet.

Na igen, ott van a plasztika, de sajnos nincs annyi pénzem. Még fogszabályzóra sincs... :( Ráadásul a csontozatommal, a keskeny csípőmmel és a görbe lábaimmal még a plasztikai sebész sem tudna mit kezdeni.

2012. máj. 15. 23:08
 65/81 Snapette ***** válasza:
100%
De ha elképzelhető, hogy van, aki szépnek talál, akkor máris más a kérdés. Te nem látod szépnek magad, egy dolog. De nem érv arra, hogy ne legyen gyereked, hiszen egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy pont olyan lesz, mint te, másrészt, ha olyan lesz, nem biztos, hogy ő is csúnyának fogja találni, harmadrészt meg: máris bebizonyosodott, hogy nem abszolut értelemben csúnya vagy, hanem te érzed annak magad. Ami nem jelenti azt, hogy ez így is van. A te szépségideáloddal nem talál az, amit látsz a tükörben, nem egy abszolut vagy egyénre bontott szépségideállal.
2012. máj. 16. 00:52
 66/81 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem tök fölösleges bármit is mondani a kérdezőnek, bárhogy is győzködni, hogy nézze ezt, nézze azt stb. Ő már eldöntötte magában, hogy nem tudja elfogadni magát, másra nem hallgat, küszködik egyedül.
2012. máj. 16. 08:32
 67/81 anonim ***** válasza:
84%

63 vagyok megint. Lehet rosszul tudom, de amíg én voltam 18 alatt, a fogszabályzás nem került külön pénzbe. Tudom idősebb vagy már, de korábban hogy-hogy nem csináltattad meg? Gondolom nem tegnapelőtt kezdett el zavarni.

Jó, a csípő az tényleg eléggé adott, azon sokat nem lehet változtatni, ezzel nem is vitatkozok.

De a lábad hogyan görbe? Az enyém csak addig volt az, míg lúdtalpam volt, azóta már majdnem normálisan néz ki.

Ez viszont a szülők felelőssége is, ezt aláírom. Na nem azért, hogy ilyen esetben ne csináljanak gyereket, hanem hogy ha kusza a foga, akkor elvinni fogszabályzásra, ha van a családban lúdtalp vagy egyéb, akkor ortopédia, stb. Mert ez pl már nem csak a szépségről, hanem az egészségről is szól.

Még vmi... Én is (sajnos) anyukám alakját örököltem, rövid, ám vastag lábak, széles csípő termetes hátsóval, deréktól fölfele meg mint a Kisalföld... 2 gyerek után meg képzelheted, kb mint egy telesz.rt zokni. Ezért én el fogok menni plasztikai sebészetre. Viszont mivel vannak a családban sokkal szebb és jobb alakú lányok, úgy gondolom, az én lányomnak nem reménytelen az élete :). Én csak azt a hibát nem szeretném elkövetni, hogy megpróbálom mindenáron belebeszélni, hogy de igenis jó alakod van, ha egyszer nem. És nem kiabálom rá, hogy elmebeteg, ha mondjuk szeretne magának mellett (normális kereteken belül persze, mert 2 szúnyogcsípéssel nehezen tudja magát nőnek érezni az ember..., csak hogy a saját példámnál maradjak) Bizony a mai világban -tetszik vagy sem- a jó külső talán fontosabb vagy mérvadóbb szerepet játszik az ember sikerességében, ezzel nehéz vitatkozni.

Amúgy sok természetes hatású szépség mögött is sok meló van ám, nem csak istenadta szerencse, ezt figyeltem meg az évek alatt.

2012. máj. 16. 08:46
 68/81 anonim ***** válasza:

Én félig-meddig megértelek, Kérdező.

20-as éveim elején vagyok, tehát még változhat a véleményem, de valahogy akárhányszor a jövőmet tervezem, a gyerekvállalás nem jön képbe... Félek attól, hogy rossz géneket örököl. Sok betegségem van, apróbb-nagyobb, barátom sem az egészséges mintaképe. Ha egyszer gyerekem lenne, a legjobbat szeretném neki, és nem tudom, hogyan tudnám végignézni, ahogyan szenved attól, vagy hátrány éri amiatt, amit tőlem örökölt. Túl nagy a kockázat, így nem mernék belevágni.

2012. máj. 16. 09:31
 69/81 anonim válasza:
Kérdezd meg anyádat ő jobban tudja:D
2012. máj. 16. 10:15
 70/81 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy a seggem vastag a combom hozza a derekam vékony undoritó. Plasztikai sebész se tudott segiteni rajtam pedig voltam
2012. máj. 16. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!