Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a csúnya emberek...

Amikor a csúnya emberek gyereket vállalnak, egyáltalán nem merül fel bennük, hogy később a gyerek emiatt szenvedhet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
84%
Ez hülyeség, én sem vagyok top modell, az alakom nem egy nádszál vékonyság, és csúfoltak is emiatt. Aztán láss csodát, én házasodtam meg elsőre a volt osztálytársaim közül, nekem van a világon a legjobb férjem és most várjuk az első gyerekünket!
2012. máj. 15. 15:06
 22/81 anonim ***** válasza:
73%

Drága szívem... Ha akarom bűnronda vagyok, ha akarom istennő. Mert tudok olyan frizurát meg öltözéket, hogy az oroszlán is sírva enne meg. De tudom azt is, hogy mi áll jól, és tereli a figyelmet az előnyös részekre a kevésbé előnyösről. Viszont ez nem mindenkit foglalkoztat. Általában őket mondják rondának, főleg, ha még egy kis igénytelenséggel is párosul.

Ezek után lett egy fiam és egy lányom egy olyan pasitól, akire vagy azt mondják, hogy nagyon csúnya, vagy már a 2 méteres környezetében átázik a lányok bugyija.

Szerinted van értelme ennek a kérdésnek?

És a kölkök meg nyilván szépek, mint az álom :) ha már vadidegenek megállítanak az utcán csak azért, hogy ezt közöljék.

2012. máj. 15. 15:06
 23/81 anonim ***** válasza:
96%

Volt főnöknőm nagyon csúnya, meg a férje is. Mindig azon röhögtünk, hogy milyen gyerekük lesz. Olyan gyönyörű a gyerekük, hogy a szánk tátva maradt, mikor behozta.

Kolléganőm gyönyörű, az az igazi egzotikus típus, tökéletes alak, szép arc, bőr, a férfiak meg vannak őrülve érte. Férje is nagyon nagyon jó képű. Mikor terhes volt, mindenki mondta, aki ismeri őket, hogy gyönyörű gyerekük lesz. Irgalmatlan csúnya lett, hogy kire ütött, el sem tudom képzelni.

2012. máj. 15. 15:08
 24/81 A kérdező kommentje:
Én mindent. Semmit nem tudnék említeni magamon, amit szeretnék. :)
2012. máj. 15. 15:11
 25/81 anonim ***** válasza:
95%
Tudom könnyű mondani, de fogadd el magad olyannak amilyen vagy! Hidd el, közhely, de a belső a lényeg! Nekem is hogy úgy mondjam "csúnya" a barátnőm. Elfogadtam ilyennek, mert nagyon szerethető. Benne fel sem merült az a gondolat hogy nem nem vállal gyereket!
2012. máj. 15. 15:12
 26/81 anonim ***** válasza:
96%

Nagy igazság egyébként, hogy a szépség belülről fakad... akármennyire közhely.

Ismerek olyat, aki körzővel-vonalzóval mérve csúnya, de olyan kisugárzása van, és hihetetlen fotogén, hogy csak na.

És olyat is, aki a tökéletes arcával meg alakjával olyan rideg és üres, hogy bottal se piszkálnám meg.

2012. máj. 15. 15:16
 27/81 anonim ***** válasza:
77%

Én is így gondoltam, legalábbis magammal kapcsolatban. Én csúnya vagyok, ezt nem akarom senkinek tovább adni. De megtaláltam a páromat, aki szeret, elfogad, talán szépnek is lát. Miért fosztanám meg magunkat egy gyerektől? Ha engem szeret valaki, akkor őt is fogja :-)) Ráadásul a párom helyes, jóképű férfi, gyönyörű kék szemekkel, amit a lányunk örökölt :-))) A 4D-s UH-n azt mondta a doki: "Hosszú combja van, nagy telt ajkai.... lesz vele gondjuk"

Szóval én csúnya nőként ezért vállaltam gyereket.

2012. máj. 15. 15:17
 28/81 anonim ***** válasza:
100%
hát ha valaki ilyen megfontolásból nem vállal gyereket, az rettentően felszínes és sekélyes gondolkodásra vall, úgyhogy jobb is, ha nem lesz gyereke...
2012. máj. 15. 15:18
 29/81 anonim ***** válasza:
100%
Az a szép, akit szépnek látunk. Én sem vagyok szép, és még rengeteg súlyfeleslegem is van. A férjemnek viszont az vagyok, büszkén, kézen fogva megy velem az utcán, és nap mint nap elsorolja, hogy mi a szép bennem neki. 15 éve együtt vagyunk, és már valóban elhiszem hogy szép vagyok.
2012. máj. 15. 15:18
 30/81 anonim ***** válasza:
100%

Mások is azt gondolják rólad, hogy eszméletlen csúnya vagy vagy csak te gondolod magadról?

Mert nem mindegy! Olyan nincs, hogy minden csúnya valakin!

2012. máj. 15. 15:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!