Amikor a csúnya emberek gyereket vállalnak, egyáltalán nem merül fel bennük, hogy később a gyerek emiatt szenvedhet?
Egyáltalán nem biztos, hogy a szülők "csúnyaságát" örökli a gyerek....
Meg mint ahogy írtad, a szépség szubjektív.
Nem tudom hány éves vagy (elég fiatal lehetsz), de amikor két ember gyereket vállal, ilyen fel sem merül kérdésként, de minek is merülne?
Steven Tyler miért csúnya?
Mert nem emoköcsög?
Sztem több csaj megpörült a farkán mint amennyit te életedben látni fogsz.
Csak nem biztos, hogy a szépsége miatt....
Sokkal inkább a pénze miatt....
Én nem mondom, hogy két csúnya embernek tutira csúnya gyereke születik, de azért jóval nagyobb rá az esély, mint két jó adottságú ember esetében. Szimplán genetika... :)
A kérdést konkrétan magam miatt tettem fel, mert nekem például sikerült minden negatívumot megörökölnöm, ami miatt egész életemben csak kínlódtam. Borzalmas érzés, ha az ember folyton undorodik magától, és hátrányos megkülönböztetés éri a kinézete miatt. Mivel nem vagyok szép, a párom sem egy szép ember, és én bizony nem fogok neki gyereket szülni. Nem fogom kitenni annak, amit én is átélek nap mint nap.
ma 15:01
Miért lennél csúnya? Mi, vagy mik azok a konkrét dolgok, amiket nem tudsz elviselni magadon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!