Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a csúnya emberek...

Amikor a csúnya emberek gyereket vállalnak, egyáltalán nem merül fel bennük, hogy később a gyerek emiatt szenvedhet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
98%
Két csúnya embernek is lehet szép gyereke és két szépnek is lehet csúnya utóda.Nem törvényszerű hogy csúnya embereknek csak csúnya gyermeke születhet.
2012. máj. 15. 14:55
 12/81 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem biztos, hogy a szülők "csúnyaságát" örökli a gyerek....

Meg mint ahogy írtad, a szépség szubjektív.

Nem tudom hány éves vagy (elég fiatal lehetsz), de amikor két ember gyereket vállal, ilyen fel sem merül kérdésként, de minek is merülne?

2012. máj. 15. 14:55
 13/81 anonim ***** válasza:
67%

Steven Tyler miért csúnya?

Mert nem emoköcsög?

Sztem több csaj megpörült a farkán mint amennyit te életedben látni fogsz.

2012. máj. 15. 14:56
 14/81 anonim ***** válasza:
97%

Csak nem biztos, hogy a szépsége miatt....

Sokkal inkább a pénze miatt....

2012. máj. 15. 14:56
 15/81 anonim ***** válasza:
77%
Egy gyerek mindig a saját anyját és apját látja a legszebbnek. Nem hinném hogy ebből gond lenne. Amúgy meg szemét a kérdésed! Ha valaki tényleg csúnya, arról nem tehet. Egyébként nekem is van ahogy te mondod csúnya ismerősöm, de sokkal emberibb mint sok "szép" ember! Sokkal barátságosabb, és sorolhatnám.
2012. máj. 15. 14:58
 16/81 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem aki ad magára,az szép,aki meg egész nap tesped a tévé előtt és zabál,az ronda lesz és kövér is.Minden hibát ki lehet javítani.
2012. máj. 15. 14:58
 17/81 anonim ***** válasza:
64%
Igenis vannak ronda emberek lsd én.és soskt sirok emiatt komplexusaim vannak mert kicsufolnak kigúnyolnak. Nem vehetek fel egy normalis ruhat.
2012. máj. 15. 15:01
 18/81 A kérdező kommentje:

Én nem mondom, hogy két csúnya embernek tutira csúnya gyereke születik, de azért jóval nagyobb rá az esély, mint két jó adottságú ember esetében. Szimplán genetika... :)

A kérdést konkrétan magam miatt tettem fel, mert nekem például sikerült minden negatívumot megörökölnöm, ami miatt egész életemben csak kínlódtam. Borzalmas érzés, ha az ember folyton undorodik magától, és hátrányos megkülönböztetés éri a kinézete miatt. Mivel nem vagyok szép, a párom sem egy szép ember, és én bizony nem fogok neki gyereket szülni. Nem fogom kitenni annak, amit én is átélek nap mint nap.

2012. máj. 15. 15:04
 19/81 anonim ***** válasza:
84%

ma 15:01

Miért lennél csúnya? Mi, vagy mik azok a konkrét dolgok, amiket nem tudsz elviselni magadon?

2012. máj. 15. 15:04
 20/81 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, te mit tartasz rondának magadon?
2012. máj. 15. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!