Amikor a csúnya emberek gyereket vállalnak, egyáltalán nem merül fel bennük, hogy később a gyerek emiatt szenvedhet?
Nem tudom, hogy mire gondolsz: arra, hogy a gyerek is csúnya lesz és ezért lesz neki rossz, vagy hogy a szülei miatt fog szégyenkezni.
Egyébként én legtöbbször azt látom, hogy azoknak vannak igazán szép, aranyos gyerekei, akik maguk kevésbé néznek ki jól. A kifejezetten szép pároknak sokszor elég csúnyácska gyerekük lesz, nem egy ilyen ismerősöm van. Vagy legalábbis a "szülőkhöz mérten" tűnnek nekem annak. De ez teljesen egyéni vélemény és nem is rosszindulatú.
Nahát utolsó, nagyon megleptél a hozzászólásoddal! :o Azt hittem csak én vagyok ilyen "elb@szott" felfogású, de ezek szerint mégsem. :(
Nagyon sajnálom hogy te is így érzel, de egy kicsit örülök is, hogy van aki megérti miről magyarázok. Akik szerint nem fontos a szépség, azok nyilván maguk sem túl szépek, és azzal nyugtatják magukat, hogy ők megtalálják magukban a szépet. Őszintén szólva kicsit irigykedem ezekre az emberekre hogy boldogok, de valahol szánalmasnak is találom. Szerintem nincs is olyan, hogy elfogadni magad, inkább csak beletörődés van a rosszba. Én erre képtelen vagyok.
Én mondjuk egyetértek a kérdezővel:
annyi esze van mint a rotációs kapának, és hát ha összeáll egy demizsonnal kész csapás lesz az a "kőrfűrész"-gyereküknek... :(
Én egyáltalán nem vagyok szép.
Nagy fejű vagyok, szemüveges.Jó párosítás, ugye? Az én szüleim sem szépek.Nekem nem tetszik anyukám bőre, apukám helyes volt a régi képein, de most meg már meghízott...Az öcsém pedig nem is olyan csúnya, sőt, elég szép, csak kicsit husis, és ez ront az összképen.Azzal nyugtatom magam, hogy majd megnyúlik és vékony lesz.Örököltem anya szemszínét, a szemem nagyon tetszik, a hajam is szép, és a fodrász jó tépett formát adott neki.Azt utálom magamon még, hogy a bokámon pár centis piros folt van, az arcomon egy kicsi, halvány barna anyajegy.Nem vehetek fel szandált mezítláb úgy, hogy ne látszódjon a piros folt.Ez olyan gáz...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!