Elegem van az eddigi életemből. Veletek történt már hasonló? Mi a véleményetek?
19 éves debreceni lány vagyok, idén érettségizem. Sajnos nincs egy barátnőm sem, se barátom, sem barátaim. Nincs senkim, akinek elmondhatnám a örömömet, bánatomat. Nagyon szeretnék már egy legjobb barátnőt, akivel ellehet járni moziba, fagyizni... Általánosban még voltak barátaim, de szépen lassan eltűntek, és egyedül maradtam. Próbáltam már neten is barátokat keresni, de eddig nem sikerült, mert az ország másik felén laknak sokan, akik szintén hasonló problémában szenvednek. Valljuk be abból sosem lehet komoly barátság, ha nagyon messze lakunk egymástól.
Másoknak természetes, hogy az oviból általánosból,a környékről, innen-onnan vannak barátai, de nekem ez nem sikerült. Pedig nem mondanám magamat csúnyának, sőt mondták már nekem, hogy szép vagyok..
Hobbim már nincs, mert egyedül ahhoz sincs kedvem.
Olvastam már hasonló írásokban, hogy koncentráljak akkor a tanulásra, most az a fontos, meg akkor nem fogok unatkozni, de én úgy vagyok vele, hogy minek tanuljak, minek törjem magam, ha szinte semmi örömöm sincs az életemben. Most nem kell arra gondolni, hogy rosszak a jegyeim, tanulok én csak keveset, de 4-es az átlagom, szóval nem is olyan rossz.
De én szeretnék élni, most vagyok fiatal most kell élnem, de nem egyedül!!:(
Szeretnék barátot is, meg barátokat..
Egyedül tuti, hogy nem fogok bulizni menni.
Hobbi vagy sport (lehetoleg amit egyutt, csapatban uznek)!
Probalj ki valamit, ami tetszik... enekkorus, harcmuveszet, sarkanyrepules, amit akarsz. Azt irod, hogy "egyedul nincs kedved", de pont az a lenyeg, hogy igy megismerkedsz hasonlo erdeklodesu emberekkel.
Kérdező, olvasd már el a ma ma 19:21-kor írt válaszomat! Olyan helyre menj, ahol valami közös vonást találhatsz az ottani emberekkel, és akkor tudsz barátokat szerezni. Az ajtódon nem fognak embereket bekopogtatni, hogy hadd lehessenek a barátaid.
Ha ennyire életképtelen vagy meg siránkozó, és minimális erőfeszítést sem vagy képes tenni, akkor nem is véletlen hogy nincsenek barátaid, már ne haragudj. Nem lehetsz túl kellemes társaság.
Elolvastam!
Már egy ideje gondolkozom azon, hogy nyáron nyelvtanfolyamra fogok beiratkozni, remélem sikerrel fogok járni.
Én is így vagyok. Általánosban meg középsuli elején voltak barátnőim, de elkoptunk egymástól. Ők nagyon szerettek inni, füvezni, csúnyán beszélni, én meg inkább kulturált helyekre vágytam, nem kocsmákra, kicsit értelmesebb dolgokról beszélgetve. Meg persze a bulit sem úgy, hogy nekem kell felszedni a hányásából az út közepén fetrengő barátnőmet. Mentem én egyetemre is, még van egy évem, de nem találtam barátnőre. Jóban vagyok velük, beszélgetünk is, de sulin kívül senkivel sincs kapcsolat. Dolgoztam (gyakorlat) fél évig, de ott is csak addig jöttek velem ide-oda, míg együtt gyakorlatoztunk. Nekem ugyan van barátom, de az nem ugyanaz... Külön jártunk bulizni mindig. Megértem a problémádat és könnyű mindenkinek azt hajtogatni, hogy ide meg oda kell menni, de általában senki nem örül annak, ha vadidegen leszólitgatja, meg általában nem egyedül ücsörögnek a fiatalok kávézókban meg ilyen helyeken, hanem baráti társaságok, barátnők. Szóval ez van, én csak várok már a csodára, mert beleuntam a sikertelen próbálkozásokra.
20L
nekem sem baráti köröm van, hanem innen-onnan 1-2 ember. egyetemről koncertekről, suliból, munkahelyekről.
kevés igazán mély barátságom van, de ha csak el akarok menni bulizni, vagy iszogatni, ahhoz mindig találok értelmes embereket, akikkel jól érezhetem magam.
aki nyílt és barátságos, az könnyen talál jó ismerősöket, ha nem is országos cimbiket, de legalább nem lesz magányos.
ha feladod akkor már most elbuksz, és később is egyedül leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!