Jó lehet egy 40-es agglegény férfinak?
Szerintem nem az a gond, hogy nincs felesége, hanem az, hogy az anyjával él.
Ha azt írtad volna, hogy agglegény, éli világát, utazgat, csajozik, akkor azt mondtam volna, hogy OKÉ, ez is egy életforma, majd megtalálja az élete párját.
De, így, hogy az "agglegény" az anyjával él, ez nem oké, mert valószínűleg túl szoros a kapcsolat az anyukával.
40 évesen nem normális az anyánkkal élni.
Szerintem kb. 25 éves korig oké a szülői házban maradni, utána önállósodni kellene,legalább is törekedni rá.
Ha túl sokáig anyáddal élsz, elkényelmesedsz, és egyre nehezebb lesz kitörni, és a saját lábadra állni, amin mindent értek: magadról gondoskodni, magadra főzni, mosni, beosztani az idődet, megtalálni a társaságodat, egyedül is feltalálni magad az életben.
Akárki akármit mond, ha a szüleiddel élsz, egyszerűen nem fogsz tudni igazi felnőtt lenni.
Egy kihasználós élősködő. Ha egyedül élne, azt mondanám, hogy egy önálló felnőtt férfi.
De így egy elkényeztetett önállótlan anyuci kiskatonája. Vagyis: a kutyának sem kell, minden nő dobta eddig.
Az anyjával él...hát ez lehet anyagi megfontolásból is (nem akar albérletre költeni, jobban kijönnek egy lakásban kettő pénzforrásból), de azért is, mert bizonyos értelemben az anyja a "felesége" is - szóval mos-főz rá, takarít.
Szerintem néha magányosnak érezheti magát.
Azt majd az idő eldönti, hogy ez az életforma neki való volt-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!