Jó lehet egy 40-es agglegény férfinak?
Nem kötelező családot alapítani ha nincsen rá igénye, mert abból inkább csak a bajok lesznek később.
De ez az anyjával él dolog elég ciki már ilyen idősen, olyan körülmények közt, hogy ennyi mindent megengedhet magának.
mert ha nem lenne rá pénze, akkor rendben, de így...
Azon kívül, hogy az anyjával él, jó lehet neki.
De ha elköltözik, valószínű, hogy kialakul egy tartósabb kapcsolata is, na az még jobb!
Ha neki jó és az anyjának is jó, akkor igazából senkit nem zavar.
Kérdés, hogy ha néha akad neki kapcsolta, akkor a hölgyemény tudja-e, hogy az adott legény megrögzött agglegény, és jobb ha nem is álmodik vele tartós kapcsolatról vagy pedig az agglegény simán behazudja, hogy örökké? mert ez viszont már nem mindegy! Ha én lennék a hölgyemény, aki belemegy a rövid távba, akkor vessek magamra. De ha én lennék a hölgyemény, akinek tartós kapcsolatot hazudik, akkor ássa el magát!
Tehát: ha nem hazudik senkinek, akkor legyen neki jó, ha ez neki jó!
Aki annyira vágyik a kapcsolatra, az azért már negyvenéves korára családot szokott alapítani.
Szerintem ez jó életforma, és acsaládos is jó. Kinek a pap, kinek a papné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!