Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságkötés után már a...

Házasságkötés után már a rokonok nem olyan fontosak?

Figyelt kérdés
Az egyik unokatesómmal együtt nőttünk fel. Aztán 3 éve összejött a párjával, már akkor is egyre ritkábban keresett engem, én hívogattam. Majd jött az eljegyzés, rá 3 hónappal az esküvő, akkor meg a szervezés miatt volt elfoglalt. Lassan 1 éve volt az esküvő, azóta karácsonykor ő hívott, újévkor én, márciusban szülinapja volt én köszöntöttem, és azon kívül nem beszéltünk. Máskor ha én hívtam akkor rá pár héttel ő hívott, de már nem érdekli mi van velem....Nem kell főznie, ugyanolyan az élete mint régen, hiszen együtt élnek már pár éve.
2012. máj. 10. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet a saját életével kezdett el foglalkozni , lefoglalja valami, mondjuk néha beszélhetne veled, de azért ne várd el hogy minden nap foglalkozzon veled annyit mint eddig. Az emberek felnőnek, más kezdi őket érdekelni, ez van sajna.
2012. máj. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!