Kiderült, hogy két évvel ezelőtt megcsalt. Ez most szakítóok, vagy elévült?
ő nem tudja még hogy tudom, mert először tisztázni akarom magamban, ha esetleg ha vége lenne ez miatt, megérte e felhoznom.
Nagy pofára esés lenne, mert mindig ő volt rám a féltékeny, mindig állig beöltözve kellett járnom, ő volt a hűség bálványa, ezt hangoztatta mindig, meg egy veszekedésnél fennhangon közölte, úgyse tudnám meg ha megcsalna, meg ő a tökéletes, én meg a "magamutogató".
Szóval mivel beégne, így pont hogy ő dobna engem ki, hogy megőrizhesse a maradék büszkeségét.
emlékszem azokra az időkre, hogy mindig éreztem, hogy valami nem stimmel,sokszor ébredtem bőgve, álmodtam hogy megcsal.
és most ki is derült.
más mit gondolna, hogyan gondolná át, ha most derülne ki, hogy két évvel ezelőtt megcsalat a párja?
megbeszélni nem lehet vele, mert millió százalék, hogy letagadná és millió százalék, hogy szakítana kínjában.
tehát magamra vagyok hagyva a döntésemmel, azzal is, hogy mit gondoljak.
és van egy olyan érzésem, hogy a 3. félen múlt, hogy ebből csak futó kaland lett, nem pedig viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!