Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy két évvel...

Kiderült, hogy két évvel ezelőtt megcsalt. Ez most szakítóok, vagy elévült?

Figyelt kérdés

ő nem tudja még hogy tudom, mert először tisztázni akarom magamban, ha esetleg ha vége lenne ez miatt, megérte e felhoznom.

Nagy pofára esés lenne, mert mindig ő volt rám a féltékeny, mindig állig beöltözve kellett járnom, ő volt a hűség bálványa, ezt hangoztatta mindig, meg egy veszekedésnél fennhangon közölte, úgyse tudnám meg ha megcsalna, meg ő a tökéletes, én meg a "magamutogató".

Szóval mivel beégne, így pont hogy ő dobna engem ki, hogy megőrizhesse a maradék büszkeségét.

emlékszem azokra az időkre, hogy mindig éreztem, hogy valami nem stimmel,sokszor ébredtem bőgve, álmodtam hogy megcsal.

és most ki is derült.

más mit gondolna, hogyan gondolná át, ha most derülne ki, hogy két évvel ezelőtt megcsalat a párja?

megbeszélni nem lehet vele, mert millió százalék, hogy letagadná és millió százalék, hogy szakítana kínjában.

tehát magamra vagyok hagyva a döntésemmel, azzal is, hogy mit gondoljak.

és van egy olyan érzésem, hogy a 3. félen múlt, hogy ebből csak futó kaland lett, nem pedig viszony.

2012. máj. 9. 20:35
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
91%
Pedig ezt kell neki mondanod, hogy szinészkedtél mellettem és én elszinészkedtem a jó lelkü kislányt, mert jobban megakartalak ismerni, hogy mennyire vagy képes eljutni az embertelenségig.
2012. máj. 10. 23:13
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondd, amitől te jobban érzed magad. Valószínűleg a legjobban azzal jársz, ha gyorsan végzel. Őt különösebben nem fogja érdekelni, mi lesz az a csodamondat, amin napokig agyaltál. A szakítás ténye fogja valamilyen szinten zavarni. Amúgy ha lelépsz, attól kezdve nem vagy lábtörlő. Lábtörlő ugyanis ritkán hagyja el a tulajdonosát, max ellopják.
2012. máj. 10. 23:49
 43/46 anonim ***** válasza:
Nem lenne elég a tény, hogy te dobod őt?
2012. máj. 11. 11:50
 44/46 A kérdező kommentje:
dobtam. abszolut nem zavarja a szakítás ténye :(
2012. máj. 29. 21:01
 45/46 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, mennyire szeretett. Ne is bánkódj miatta, hidd el, jobb lesz az életed nélküle. Így van esélyed megismerni egy normális férfit. Fogja ő még bánni ezt a szakítást, de akkor már mindegy lesz.
2012. máj. 29. 21:30
 46/46 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy őt nem zavarja a szakítás ténye, hanem az, hogy téged zavar,hogy őt nem zavarja. Ha szakítasz, az legyen szakítás. Ne vele foglalkozz, hanem a saját céljaiddal.
2012. máj. 29. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!