Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy két évvel...

Kiderült, hogy két évvel ezelőtt megcsalt. Ez most szakítóok, vagy elévült?

Figyelt kérdés

ő nem tudja még hogy tudom, mert először tisztázni akarom magamban, ha esetleg ha vége lenne ez miatt, megérte e felhoznom.

Nagy pofára esés lenne, mert mindig ő volt rám a féltékeny, mindig állig beöltözve kellett járnom, ő volt a hűség bálványa, ezt hangoztatta mindig, meg egy veszekedésnél fennhangon közölte, úgyse tudnám meg ha megcsalna, meg ő a tökéletes, én meg a "magamutogató".

Szóval mivel beégne, így pont hogy ő dobna engem ki, hogy megőrizhesse a maradék büszkeségét.

emlékszem azokra az időkre, hogy mindig éreztem, hogy valami nem stimmel,sokszor ébredtem bőgve, álmodtam hogy megcsal.

és most ki is derült.

más mit gondolna, hogyan gondolná át, ha most derülne ki, hogy két évvel ezelőtt megcsalat a párja?

megbeszélni nem lehet vele, mert millió százalék, hogy letagadná és millió százalék, hogy szakítana kínjában.

tehát magamra vagyok hagyva a döntésemmel, azzal is, hogy mit gondoljak.

és van egy olyan érzésem, hogy a 3. félen múlt, hogy ebből csak futó kaland lett, nem pedig viszony.

2012. máj. 9. 20:35
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

érzelmileg is össze vagyok zavarodva

ennyi erővel azért is dobhatnék valakit, mert előttem lefeküdt mással.

Komolyan ez az idő eltérés az, -2 év- ami megkavar.

igen, bevághatnám kapásból, hogy vége.

de eddig a gondolatig el kellene jutnom...

és arról nem is beszélve, hogy köv. párom ugyanúgy félreléphet.. lehet ő meg majd gyerek mellett..

senkire nincs garancia.

2012. máj. 9. 21:52
 22/46 A kérdező kommentje:

szóval annyi kitisztult, ha szakítok, a megcsalás csak ürügy lenne, nem valódi indok.

szóval tényleg a kapcsolatomon kell gondolkodnom.

de tekintve, hogy mindig is ugyanolyan volt a kapcsolatunk, így meg nem tudom mégis min gondolkodjak. úgy sem változik.

aj de nehéz.

2012. máj. 9. 21:57
 23/46 anonim ***** válasza:
92%

Szívem, itt nem a félrekúrásról van csak szó, hanem a hazugságról.

Ez a kapcsolatok alapja, az őszinteség.

2012. máj. 9. 21:57
 24/46 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tudnék, és sajnos nem is tudom túltenni magam a megcsaláson. Szerintem a legaljasabb dolog a világon. Semmire sincs garancia, de legalább magadnak megadod a lehetőséget egy bizalmon és hűségen alapuló kapcsolatra. Ez örökre benne lesz a fejedben, a gondolataidban. Tipli és keress egy hűséges emberkét.
2012. máj. 9. 21:59
 25/46 anonim ***** válasza:
63%

Sok minden másképp is elsülhet egy férfival való beszélgetésben;

igenis mindenkivel lehet beszélni mindenről, csak rendkívül jó pszichológusnak kell lenni ahhoz, hogy a megfelelő szavakat és hangnemet találjon a "számonkérő" fél.

Nyilván ha számonkérés-ízű az egész, az már fél veszteség a csatában, és a vége az lesz, hogy "na én megmondtam, ezzel semmit sem lehet megbeszélni"

Ha még összebújva tudtok aludni, akkor nem hiszem el, hogy nem lehetne megbeszélni ezt a tüskét...

2012. máj. 9. 22:01
 26/46 anonim ***** válasza:
97%

Én nem tudnék összebújva aludni olyasvalakivel, aki -miután a pofámba vágta, hogy sose tudnám meg, ha megcsalna- lefeküdt mással is, aztán hazajött hozzám. És te egy ilyen alakkal tervezel családot? ERRE bíznád rá magad, hogy majd amikor változik a tested-lelked, akkor társként melletted fog állni?

Mindegy, nem győzködlek, mert egyrészt a te életed, részemről nyugodtan tönkreteheted, másrészt ismerem az ilyen "lábtörlő" típusú nőket, ti tényleg mindent eltűrtök, csak nehogy egyedül maradjatok. Azt borítékolom, hogy ha szemétkedik veled most, amikor független vagy, mert biztos benne, hogy úgysem mersz lépni, akkor erre rá fog duplázni azután, hogy gyereket szülsz neki.

2012. máj. 9. 22:13
 27/46 anonim ***** válasza:
91%

Most találtam, tök jó (mint általában Fodor Ákos)

Házassági emlekmû

van, amikor t i s z t á b b

eltörni egy tányért,mint

elmosogatni.

2012. máj. 9. 22:20
 28/46 anonim ***** válasza:
97%
úristen. néha nem tudom felfogni ,hogy ennyire képmutató emberek léteznek. de sajnos igen. én egyből szakítanék vele. és amikor megkérdezné ,hogy miért akkor annyit mondanék ,hogy " sosem tudnám meg ha megcsalnál? azt hiszed tökéletes vagy? én magamutogató? te tényleg ennyire hülye vagy ,hogy ezeket komolyan is gondoltad?"
2012. máj. 9. 22:23
 29/46 anonim ***** válasza:
98%
Mi az, hogy "elévül"? Ez nem a büntető törvénykönyv, hanem az életed... Dobd ki a p.csába, nemcsak mert megcsalt, hanem mert így bánik veled! Aztán igyekezz felépíteni az önbizalmadat egy újabb kapcsolat előtt, tudatosítsd magadban, hogy veled nem lehet így bánni. Sok sikert!
2012. máj. 9. 22:37
 30/46 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom, hogy te milyennek látod a kapcsolatotokat, de így kívülről nézve elég nevetséges színjáték, amit te tartasz össze egyedül. Szerinted az a pár, ahol az egyik lenézi a másikat, félrelép, mindezt titokban tartja, a másik fél valahogyan megtudja, de nem meri szóbahozni, nehogy szakítás legyen belőle, szerinted ez a pár stabil kapcsolatban él, amire érdemes jövőt alapozni? A megcsalást kisbabával "jutalmazod"? Vagy azt hiszed, a gyerek majd összetart titeket, ha már önmagad személye nyilvánvalóan kevés ehhez?

Sosem értettem, miért kell így megalázkodni egy férfi előtt? Ha a kutyád a kanapéra kakálna, akkor összeszidnád, hogy máskor ez elő ne forduljon, vagy úgy csinálsz, mintha nem vetted volna észre, nehogy a drága ebecske bevágja a durcit?? Ha ahhoz sincs jogod, hogy egy tisztázó beszélgetést kezdeményezhess, mert bár téged aláztak meg és csaptak be, mégis neked kell lapítanod, nehogy Őkirályi fennsége szakítson, akkor mennyit ér ez a kapcsolat? Hol a tisztelet, a hűség, a bizalom, a megbecsülés? Sehol, nem vagytok egyenrangú felek, de minél többet tűrsz, Ő annál több "megbocsájtanivalót" szállít majd neked. Látszatkapcsolat, de kinek játszod el, hogy minden okés? Saját magadat becsaphatod?

2012. máj. 9. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!