A családom engem okol azzal hogy nincs munkám. De mit tegyek?
Hallgass "ma09:25" -re.
Én is így találtam állást,egy személyes találkozás többet érhet mint 20 db
"onlineönéletrajz".
És kérdezd meg a családod azon tagját, ha most elvesztené a munkáját akkor mit csinálna. Csak azért mert a jó tanácsot szívesen fogadod.
Ökörköri
A magyarok nagyon fontosnak tartják a munkát, a munkanélküliség egyenlő a lustasággal. Én belebetegedtem annak idején, hogy a 2008-as válság idején tönkrement a cég, ahol dolgoztam és 9 hónapig otthon voltam. A családom, a barátaim állandóan azzal traktáltak, hogy lusta vagyok, "rossz helyen" keresek munkát (hogy ezt mit jelent, ők sem tudták megmagyarázni), "jól elvagyok", meg hasonló. A 9 hónap alatt három állásinterjún voltam (a többi beadott pályázatomra nem is válaszoltak), a 3. helyre fel is vettek. Azóta is ennél a cégnél dolgozom, az egyik legjobb munkaerőnek tart a főnököm. A családom, a barátaim rég elfelejtették, mivel vádoltak közel 4 éve, én emlékszem rá.
Éltem Angliában, ennyi összehasonlítási alapom van, ott nem bűn az állastalanság, hanem csak két munka közti állapot, így is mondják: "I am between jobs." (Szó szerint: Munkák közt vagyok.)
Kitartás! Aki dolgozni akar ma Magyarországon, előbb vagy utóbb talál munkát, válság ide vagy oda!!! Töltsd hasznosan az így kapott "szabadidőt", tanulj, legyen hobbid, és mellette keress állást, mert nem szabad feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!