A családom miért aggódik ennyire a szerelmi életem miatt?
Elsősorban a távoli rokonok jönnek mindig azzal hogy: "Van már vőlegényed? Nincs? És mikor lesz?" vagy "Nem akarok indiszkrét lenni, de ha nem jársz el bulizni hogy lesz így vőlegényed?" Mert ugye most volt itt nem messze a majális. És én utoljára 10 évesen voltam kint, de már akkor sem érdekelt. És ezen akadtak ki hogy miért nem mentem ki tegnap, meg hogy miért nem járok el szórakozni. Én itthon ülős vagyok, tudom ez gáz, de jobban szeretek olvasni pl.
22/L
Ú ettől én is falramásznék. Gondolom idősebbekről van szó, akik mikor fiatalok voltak, egy 22 éves lány már férjes asszony volt. Ha nem, akkor már vénleány. A változásokhoz meg már nem képesek alkalmazkodni. Ha ilyen jellegű rokonokról van szó, semmi értelme belemenni, hogy "manapság már másképp zajlik" stb. mert úgyis az sül ki belőle, hogy régen minden jobb volt. És ez a párbeszéd sokszor el fog ismétlődni :)
Persze lehet, hogy ezek az előítéleteim most épp nem helytállók.
Ha le akarod rázni őket, mondj nekik valami közepesen sértő dolgot. Pl. hogy semmi közük hozzá. Vagy hogy nyomatékosan megkéred őket, ne hozzák ezt többször szóba, majd mondod ha nászajándékra kell gyűjteni.
Esetleg kezdj hangos, hisztérikus zokogásba, hogy nincs és nem is lesz már soha mert.... ezt remélhetőleg olyan kínosnak találják majd, hogy többé nem próbálkoznak.
Persze azt is megkérdezheted, hogy és ők beadták-e már a válópert, vagy feladták-e a szexpartner hirdetést? (persze a családi állapotuknak megfelelően variálva)
Ismerős, kellemetlen kérdések. Én nemrég voltam nagyszüleim házassági évfordulóján és a papám feltette a kérdést: És mikor lesz a lagzi? Úgy, hogy nincs barátom és 15 éves vagyok. Hát kicsit meglepődtem. Sokszor kérdezgetik tőlem, hogy mikor szeretnék már megállapodni...stb. Mikor lesz már barátom meg ilyenek? Pedig szerintem még fiatal vagyok az ilyenekhez. :D
15/l
Hát az első válaszon jót nevettem :D Nem vagyok meleg :D
De amúgy pont aki azzal jött hogy miért nem mentem ki a majálisra, azt mondta hogy "Bezzeg az én időmben ilyen helyeken ismerkedtünk, meg a búcsúban". De most komolyan: mi lett volna ha kimegyek? A majális csak egy kirakodó vásár, ahová mindenki a családjával, párjával, oké esetleg haveri társasággal megy. De nagy részben gyerekkel.
De amúgy pont ő az aki 22 évesen megnősült, aztán 35 évesen megpattant itthonról, és elment kalandozni, külföldön is élt. Aztán 50 évesen visszajött, és a feleségével csak a közös vagyon miatt élnek együtt. A lánya meg 42 évesen csináltatott magának egy gyereket egy 25 évessel, őt kidobta, és a nagyszülőkkel neveli a gyereket. Azon a fiún kívül egy pasiját sem ismertem, szerintem nem is volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!