Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom miért aggódik...

A családom miért aggódik ennyire a szerelmi életem miatt?

Figyelt kérdés

Elsősorban a távoli rokonok jönnek mindig azzal hogy: "Van már vőlegényed? Nincs? És mikor lesz?" vagy "Nem akarok indiszkrét lenni, de ha nem jársz el bulizni hogy lesz így vőlegényed?" Mert ugye most volt itt nem messze a majális. És én utoljára 10 évesen voltam kint, de már akkor sem érdekelt. És ezen akadtak ki hogy miért nem mentem ki tegnap, meg hogy miért nem járok el szórakozni. Én itthon ülős vagyok, tudom ez gáz, de jobban szeretek olvasni pl.

22/L

2012. máj. 2. 21:30
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
De amúgy a szomszédok is van hogy megállítanak, hogy hogy vagyok stb. és mindig előjön a téma hogy van-e valakim, és miért nincs.
2012. máj. 2. 21:31
 2/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem lehet, hogy esetleg a lányokhoz jobban vonzódsz? Vagy nem mondtak már ilyesmit?
2012. máj. 2. 21:33
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk is hasonló a helyzet, csak engem barátnővel piszkálnak..17/f
2012. máj. 2. 21:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ú ettől én is falramásznék. Gondolom idősebbekről van szó, akik mikor fiatalok voltak, egy 22 éves lány már férjes asszony volt. Ha nem, akkor már vénleány. A változásokhoz meg már nem képesek alkalmazkodni. Ha ilyen jellegű rokonokról van szó, semmi értelme belemenni, hogy "manapság már másképp zajlik" stb. mert úgyis az sül ki belőle, hogy régen minden jobb volt. És ez a párbeszéd sokszor el fog ismétlődni :)

Persze lehet, hogy ezek az előítéleteim most épp nem helytállók.

2012. máj. 2. 21:39
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Aki ezek küzül a kérdések közül bármelyiket is felteszi, válszold neki ezt: "miért olyan fontos ezt neked tudni?" Garantáltan visszavonulót fúj és többé nem nyaggat.
2012. máj. 2. 21:41
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha le akarod rázni őket, mondj nekik valami közepesen sértő dolgot. Pl. hogy semmi közük hozzá. Vagy hogy nyomatékosan megkéred őket, ne hozzák ezt többször szóba, majd mondod ha nászajándékra kell gyűjteni.

Esetleg kezdj hangos, hisztérikus zokogásba, hogy nincs és nem is lesz már soha mert.... ezt remélhetőleg olyan kínosnak találják majd, hogy többé nem próbálkoznak.

Persze azt is megkérdezheted, hogy és ők beadták-e már a válópert, vagy feladták-e a szexpartner hirdetést? (persze a családi állapotuknak megfelelően variálva)

2012. máj. 2. 21:43
 7/18 anonim ***** válasza:

Ismerős, kellemetlen kérdések. Én nemrég voltam nagyszüleim házassági évfordulóján és a papám feltette a kérdést: És mikor lesz a lagzi? Úgy, hogy nincs barátom és 15 éves vagyok. Hát kicsit meglepődtem. Sokszor kérdezgetik tőlem, hogy mikor szeretnék már megállapodni...stb. Mikor lesz már barátom meg ilyenek? Pedig szerintem még fiatal vagyok az ilyenekhez. :D

15/l

2012. máj. 2. 21:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Mert nem képesek feldolgozni azt hogy te az az otthon ülő vagy. Náluk ez akkor valóban úgy volt hogy ilyen ember nem volt hogy otthon ült ha kint megy az élet. És ők ezt nem fogják fel hogy most már más van. Én majálisra azért nem járok ki mert több ott a kisebbségi és vagy verekedés meg tömeges részegedés van ott és akkor tuti baj van, vagy valami más gond. Én azóta nem járok ilyen helyekre maximum kisebb szórakozóm helyekre a haverokkal ahol tudunk csocsózni biliárdozni, van sör jól érezzük magunkat vagy házibulik. Manapság számos pasizási, meg csajozási lehetőség van. Én egyszer interneten ismertem meg a barátnőmet és működött a dolog, 3 évig voltunk együtt, sajnos szakítottunk mert történt sok olyan hosszú és bonyolult pillanat ami sajnos ezt hozta ki :( Engem a szüleim meg a rokonaim sosem idegesítenek ezzel hogy hogy állok a szerelemmel, megkérdezik de nagyon nem kötnek bele, ha akkor nincs senkim azt mondom még keresem az illetőt persze viccesen. Ha már van akkor azt mondom hogy van de még nagyon az elején tartunk szöveget dobom be, mert akkor tuti azt kérnék hogy jaj mutassam be meg így meg úgy. Ezekkel néha ki lehetne mászni ezekből, csak csináld ügyesen :D
2012. máj. 2. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Máááá 21:43-as nagyon tetszik :D
2012. máj. 2. 22:02
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát az első válaszon jót nevettem :D Nem vagyok meleg :D

De amúgy pont aki azzal jött hogy miért nem mentem ki a majálisra, azt mondta hogy "Bezzeg az én időmben ilyen helyeken ismerkedtünk, meg a búcsúban". De most komolyan: mi lett volna ha kimegyek? A majális csak egy kirakodó vásár, ahová mindenki a családjával, párjával, oké esetleg haveri társasággal megy. De nagy részben gyerekkel.

De amúgy pont ő az aki 22 évesen megnősült, aztán 35 évesen megpattant itthonról, és elment kalandozni, külföldön is élt. Aztán 50 évesen visszajött, és a feleségével csak a közös vagyon miatt élnek együtt. A lánya meg 42 évesen csináltatott magának egy gyereket egy 25 évessel, őt kidobta, és a nagyszülőkkel neveli a gyereket. Azon a fiún kívül egy pasiját sem ismertem, szerintem nem is volt neki.

2012. máj. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!