Így mikor lesz családom?
23 éves vagyok, és nincsen párom, de úgy érzem talán nem is lesz már. Szeretnék gyerekeket, házasságot is, de ha most nem gyűjtöm a tapasztalatokat, akkor később bajban leszek...
Elég kis esélyt látok arra hogy az első szerelmemmel (már ha lesz olyan akivel kölcsönös a dolog) vele fogom leélni az életem, az évek meg csak mennek...
A tapasztalat gyűjtés nem fontos,legalábbis a szex része nem. Főleg egy nőnek. Párt találni enélkül is lehet. Anyáink többsége is "tapasztalat gyűjtés" nélkül ment férjhez,és éltek jó házasságban.
Járj társaságba,ahol nem csak a szex,a buli a fontos,akkor találsz magadhoz való párt is.
Még csak 23 éves vagy, nagyon fiatal. Ne görcsölj rá a dologra, hidd el előbb-utóbb megtalálod te is a párodat.
Járj el barátnőkkel szórakozni, jön a nyár, jönnek a szabadtéri rendezvények, fesztiválok, ahol lehet ismerkedni :)
Nézd, én 24 vagyok, kicsit több, mint másfél éve van párom, de mivel még tanulok, én se tudom, hogy mikor lesz családom, egyáltalán munkám, hogy maradok-e Magyarországon, vagy kimegyek külföldre a párommal, ha kimegyek, melyik országba, mit fogok dolgozni, stb.
Attól pedig, hogy nincs tapasztalatod, nem volt komoly kapcsolatod, talán még szűz is vagy, nincs veszve semmi. Ne görcsölj rá, foglalkozz magaddal, tanulj vagy dolgozz, járj el szórakozni ismerkedni, és közhely, de úgyis akkor jön az igazi, amikor nem is számítasz rá.
A tapasztalatgyűjtéssel kapcsolatban, mint ahogy előttem valaki már leírta, nem kötelező! Ha úgy állsz hozzá, hogy legalább 3 pasival akarsz szexelni, mielőtt férjhez mész, akkor természetesen nem is fogsz potenciális, komoly udvarlót találni. Ha csak tapasztalatgyűjtés a célod...
AKár az első pasid is lehet a későbbi férjed, semmi sem zárja ezt ki. Mindig számíts a legjobbra, ja és járj el valahova, ha más nem akkor kattins fel társkerire, sokan vágynak párra, mert magányosak.
Ne hülyéskedj, 23 éves vagy!!! Én 27, és ennyi idősen én is éreztem ilyesmiket, tök görcsös voltam... Jó, hogy nem is jöttek össze a dolgok, a görcsösség csak rontja az ember esélyeit.
Írtak már Neked jókat az előző válaszolók, valahogy próbáld letenni ezt az egészet, élvezd az életet, járj el ide-oda... Biztos vannak barátaid, egyedülálló barátnőid, nosza, menjetek el bulizni, vagy ha nem vagy olyan bulizós típus, másféle programot is kitalálhattok! Hidd el, bárhol lehet ismerkedni, ha nem is kifejezetten ezzel a céllal mész oda.
A lényeg: legyen rendben az önbizalmad. Mit gondolsz magadról? Milyen nőnek tartod magad?
Ezen a tapasztalatszerzésen ne aggódj, nekem is csak gagyi kapcsolataim voltak eddig (rövidek, nem túl komolyak), de nem érdekel, majd megtalálom előbb-utóbb a nekem való férfit. És te is! Tapasztalatgyűjtés alatt pedig nem azt kell érteni, hogy fűvel-fával le kell feküdni, de pl. miért ne randizgathatnál?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!