Nagyon sok olyan ember van aki nem filmsztár, és nem is milliomos, mégis boldogul. Állj a dolog mellé úgy ahogy szeretnél, és lehet neked is családod. 14L
2012. febr. 15. 13:22
2/10 anonim válasza:
Előző: Mindezt egy már sokat élt ember tanácsa... 14 évesen jó formán semmit sem tudsz az életről.
Kérdező: Asszony hiányod van, ha lesz asszony minden meg fog változni. Lesz majd miért élned, lesz miért küzdeni. Szval keress rendes csajt.
2012. febr. 15. 13:28
3/10 anonim válasza:
A párom 29,5 éves volt mikor találkoztunk. Azt mondta én vagyok neki az igazi.
Szerintem ne add fel:) Járj nyitott szemmel
2012. febr. 15. 13:32
4/10 anonim válasza:
A szerelem megtalálhat.Tegyél érte!
Járj nyitott szemmel,ismerkedj...
A családalapítás már más tészta,az már szerintem anyagi kérdés is!
2012. febr. 15. 13:41
5/10 anonim válasza:
Második: Ugyanazt írtad szinte le amit én, hogy keressen egy asszonyt, aztán boldog lesz, ezt írtam én is, csak úgy, hogy küzdjön az álmaiért, és nem éltem sokat, de attól még én is 'érthetek' hozzá.. Nem korhatáros oldal, már bocs.. 14L voltam megint
2012. febr. 15. 13:45
6/10 anonim válasza:
Ismerkedj, randizgass, ma az internet világában már nem olyan necces elhívni valakit egy randira vagy ismerkedést kezdeményezni. Már nem kell attól tartani, hogy húúú, de ciki lesz, ha nemet mond. Nincs abból semmi. Én is így tettem. Volt, aki nekem nem tetszett, volt, akinek én nem, ez így természetes. És egyszer csak egymásra találtunk a párommal, nyáron lesz az esküvőnk. Jah, nem vagyok filmsztár, címlaplány, playmate. 28 éves, hétköznapi nő vagyok és boldog.
2012. febr. 15. 15:52
7/10 tetris válasza:
Ha nem vagy egy Brad Pitt, akkor tessék egy kicsit "kipofozni" magad. Járj el gyúrni, és figyelj oda jobban a külsődre, esetleg szoliba is eljárhatsz. Egy férfinek nem kell szépnek lennie. De az azért fontos, hogy ne legyen egy cérnavékony, beteges kinézetű, slampos alak. Ne hagyd már el így magad!
2012. febr. 15. 17:10
8/10 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy nem tudok barátnőt szerezni hanem az hogy mind csak unalomból pénzéségből vagy kalandvágyból jön össze velem. De mire azt hinném hogy számítok valakinek rájövök hogy el is tűnt az illető.
Ezen dolgok végkifejlete az lett ,hogy elegem lett mindenből és elmentem kamionozni.
Szóval ezért írok ilyeneket.
2012. febr. 16. 02:53
9/10 tetris válasza:
Azért érzel így, mert még nem találtad meg az igazit. Azt, aki nem csak a pénzért, és nem csak unalomból van veled, hanem azért, mert őszintén szeret.
Ő még nem jött el, de már úton van valahol feléd. Türelem!
2012. febr. 16. 15:02
10/10 anonim válasza:
Talán ezek a lányok nem bírtak valamit benned. (szokás, hozzáállás..stb.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!