Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Úgy érzem, a...

Mit tehetnék? Úgy érzem, a családom se bírja már az örökös kételyeimet?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy olyan szinten nem vagyok megelégedve magammal, hogy az valami csoda...Egyfolytában szomorkodok, nem tudom elfogadni magam. Diétázok, amivel a szüleim agyára megyek, ahogy azzal is, amikor még fél óra múlva se látom elviselhetőnek a fejem, annyit készülődök, ha megyünk valahova. Anyával nagyon jó a kapcsolatom, de már neki is kezd egyre terhesebb lenni az egész, amikor egyfolytában csak olyanokat mondok, hogy utálom magam. De ez nem hiszti, mielőtt bárki is ezt gondolná. Tényleg utálom magam, van olyan, mikor úgy érzem, hogy meg se kellett volna születnem, hiszen nem tudom kihasználni, hogy én végül is élek basszus! Nagyon szeretnék kikeveredni ebből az egészből, és újra vidám lenni, mert ez mindenkinek jót tenne, de egyszerűen nem megy. Egyfolytában modellek képeit nézem, és ki vagyok bukva, hogy ők mért ilyen szerencsések, már ami a szépségüket és az alakjukat illeti. Nem tudok megbékélni a gondolattal. indig azt mondják erre mások, örüljek, hogy nem vagyok beteg...hogy mennyivel szerencsétlenebbek vannak nálam. Ez igaz...de mennyivel szerencsésebbek is? Akik szépek, okosak, és iszonyatosan jó fejek. Mindenki oda van értük. A fiúknak régebben talán tetszettem, ma már senki meg se néz az utcán, senkinek nem tetszem. Igaz, van egy barátom, de valószínűleg csak neki kellenék. Volt már, hogy nagyon összevesztünk, és kiléptem volna a francba az egészből, csak féltem, hogy soha nem kellenék senki másnak. Félek, hogy ebbe beleragadok, és azt várom, hogy túléljem a napjaimat. De én élni szeretnék, boldogan és szépen...csak ez lehetetlen.
2012. febr. 7. 13:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Tisztában vagy vele, hogy ezzel a viselkedéssel a barátodat is leminősíted nem csak magad? Merthogy neki tetszel. Egyébként meg kit érdekel hogy nézel ki? Nincs csúnya nő. Vagy aki vagy és kész. Nem elfogadni kell, hanem lesz.rni. Megteszel mindent hogy ne legyél igénytelen? Igen! Isten nem vagy, ne is akarj az lenni, csak laza.
2012. febr. 7. 13:05
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy magaddal megelégedve, akkor változtass! Tornázz, járj konditerembe, élvezd hogy van egy párod aki szeret és akit szeretsz! Már ha szereted. Emellett nem ártana egy pszichológust sem felkeresned, ő segíthet ennek a problémának a leküzdésében.
2012. febr. 7. 13:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Próbáld elfogadni önmagad,elég önbizalom hiányos vagy,szerintem ez azért van mert negatívan állsz az élet "dolgaihoz".Próbálj pozitívan hozzáállni a "mindennapi dolgokhoz"
2012. febr. 7. 13:09
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem néznek meg a pasik, mert sugárzik rólad a rossz kedv, az önbizalomhiány, stb. Ha egyszer mosolyogva indulnál neki a napnak, hidd el, elcsodálkoznál mennyi pasi nézne, hogy milyen csinos ez a lány, milyen sugárzóan szép!!! :)
2012. febr. 7. 13:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Vár a szegedi gyors.....
2012. febr. 7. 13:23
 6/18 anonim ***** válasza:
A korodra én is kíváncsi vagyok. Ha nem tetszik az életed, változtass! Mindenki a saját életét irányítja. Én lefogytam mert le akartam, jófej lettem mert azzá akartam válni, lecseréltem a ruhatáramat, mert jobban áll, jól tanultam, hogy jó legyen az érettségim, és az lett. Szóval, minden csak akarat kérdése. Ha ennyire rosszul gondolod az életed, akkor írj egy e-mailt és adhatok tanácsokat. Ha pesti vagy akkor találkozhatunk is ha gondolod. Sok sikert!
2012. febr. 7. 13:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, elfelejtettem, 19/F
2012. febr. 7. 13:35
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Kisgyerekek, tervekkel teli fiatalok okádják ki a belüket a kemoterápiától, te meg itt előadod magad. Megérdemelnél egy komoly drámát a hülye kis életedbe. Anyukád sírjánál majd más dolgok foglalkoztatnak, meglátod és akkor tényleg nem fogsz enni egy darabig. Igaza van az egyik előttem szólónak, biztos durcás fejjel mászkálsz az utcán, az iskolában is előadod, hogy neked problémáid vannak, sóhajtozol, idegeskedsz. Úgyse hiszel nekem, pedig életed legszebb éveit éled. Másnak nem adatik meg, te meg divatból tönkreteszed. Gratulálok.
2012. febr. 7. 13:37
 9/18 anonim ***** válasza:

Azért szerintem kicsit erősek vagytok a kérdezővel.Lehet, hogy nem beteg, de attól még szenved.És igen lehetne más is a baja, de neki pont ez.

Egyébként én is úgy érzem a szavaidon, hogy fiatal lehetsz.

Én azt tanácsolnám neked, hogy ne diétázz, hanem józanulj étkezz(nulla kenyér/pékáru/6 után már ne egyél)és emelett vegyél magadnak egy fitness dvd-t amire napi 40-60percet mozogsz.Nem tudom, milyen súlyfelesleggel küzdesz, de azt te is tudod, hogy 2 hónap alatt igenis nagy eredmény mutatkozhat.

Tetszenek a modellek?Fogalmazd meg mi tetszik benne pontosan.Ha hajszíne, akkor próbáld ki, ha a haja fazonja, próbáld ki.Szolizz egy párat, cseréld ki a külsőd, valósítsd meg önmagad.De tényleg, ez csak gyengeség amit csinálsz, ezen felül tudsz kerekedni.Csak adj magadnak 1-2 hónapot, hogy kitartasz, nem adod fel.Hajrá!

2012. febr. 7. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Dobd ki a francba a modellek képeit! Nem szépek! Az én barátom is folyton ezt mondja nekem, hogy minden nyavalyáról a média tehet, hogy minden lány olyan akar lenni, és nem veszik észre, hogy azok csak bábuk és nem NŐK! Az igazi nők mi vagyunk, akik nem festmények vagyunk, hanem valódiak, akik tudunk önzetlenek, odaadóak, hűségesek, gondoskodóak lenni, mi akiknek nem kemény a fenekünk, mint a férfias modell nőknek, hanem puha, mi vagyunk a NŐK! Mi, akik otthont fogunk teremteni, ahol a kis családunk jó érzéssel fog élni, mi akik erős és egészséges testű és lelkű gyerekeket tudunk szülni és nevelni, és nem a kemény fenekű szilikon mellű műanyag nők!

Egy időben sokat jártam egy szociális otthonba. Ajánlom neked is szeretettel! Tudod ott voltak idős nénik és bácsik, akiket a kutya sem látogatott, csak én meg apukám! És voltak rokonaik, de senki rájuk se nézett. Ágyhoz kötöttek voltak, nem tudtak semmit csinálni, csak számolták a napok múlását, ÉS tévét néztek, mert az azért volt minden 8-10 ágyas szobában. A szag ami volt az is szörnyű persze! A tévé pedig... basszus annyira groteszk volt, a tévében kozmetikumokat reklámoztak, modell nők kényeskedtek az új színű hajukban, fényűzés, "szépség" guminők, minden, amiről el akarják hitetni, hogy NEKED KELL, mert MEGÉRDEMLED! Vedd vedd vedd, ezt csináld, különben semmit nem érsz, de ha ezt veszed, ezt csinálod, minden a tiéd lehet! Hányás, undorvány, gusztustalan okádék az egész média és reklámipar. Ezek a szerencsétlenek pedig annyira de annyira távol álltak mindettől, és semmi más nem tette volna őket boldoggá, csak egy kis SZERETET!! Hogy szerethessenek valakit, és viszont legyenek szeretve. Ennyi az élet nagy titka! Szeress és légy viszont szeretve! Légy elégedett. Ez ilyen egyszerű.

2012. febr. 7. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!