Mit tehetnék? Úgy érzem, a családom se bírja már az örökös kételyeimet?
Azért szerintem kicsit erősek vagytok a kérdezővel.Lehet, hogy nem beteg, de attól még szenved.És igen lehetne más is a baja, de neki pont ez.
Egyébként én is úgy érzem a szavaidon, hogy fiatal lehetsz.
Én azt tanácsolnám neked, hogy ne diétázz, hanem józanulj étkezz(nulla kenyér/pékáru/6 után már ne egyél)és emelett vegyél magadnak egy fitness dvd-t amire napi 40-60percet mozogsz.Nem tudom, milyen súlyfelesleggel küzdesz, de azt te is tudod, hogy 2 hónap alatt igenis nagy eredmény mutatkozhat.
Tetszenek a modellek?Fogalmazd meg mi tetszik benne pontosan.Ha hajszíne, akkor próbáld ki, ha a haja fazonja, próbáld ki.Szolizz egy párat, cseréld ki a külsőd, valósítsd meg önmagad.De tényleg, ez csak gyengeség amit csinálsz, ezen felül tudsz kerekedni.Csak adj magadnak 1-2 hónapot, hogy kitartasz, nem adod fel.Hajrá!
Dobd ki a francba a modellek képeit! Nem szépek! Az én barátom is folyton ezt mondja nekem, hogy minden nyavalyáról a média tehet, hogy minden lány olyan akar lenni, és nem veszik észre, hogy azok csak bábuk és nem NŐK! Az igazi nők mi vagyunk, akik nem festmények vagyunk, hanem valódiak, akik tudunk önzetlenek, odaadóak, hűségesek, gondoskodóak lenni, mi akiknek nem kemény a fenekünk, mint a férfias modell nőknek, hanem puha, mi vagyunk a NŐK! Mi, akik otthont fogunk teremteni, ahol a kis családunk jó érzéssel fog élni, mi akik erős és egészséges testű és lelkű gyerekeket tudunk szülni és nevelni, és nem a kemény fenekű szilikon mellű műanyag nők!
Egy időben sokat jártam egy szociális otthonba. Ajánlom neked is szeretettel! Tudod ott voltak idős nénik és bácsik, akiket a kutya sem látogatott, csak én meg apukám! És voltak rokonaik, de senki rájuk se nézett. Ágyhoz kötöttek voltak, nem tudtak semmit csinálni, csak számolták a napok múlását, ÉS tévét néztek, mert az azért volt minden 8-10 ágyas szobában. A szag ami volt az is szörnyű persze! A tévé pedig... basszus annyira groteszk volt, a tévében kozmetikumokat reklámoztak, modell nők kényeskedtek az új színű hajukban, fényűzés, "szépség" guminők, minden, amiről el akarják hitetni, hogy NEKED KELL, mert MEGÉRDEMLED! Vedd vedd vedd, ezt csináld, különben semmit nem érsz, de ha ezt veszed, ezt csinálod, minden a tiéd lehet! Hányás, undorvány, gusztustalan okádék az egész média és reklámipar. Ezek a szerencsétlenek pedig annyira de annyira távol álltak mindettől, és semmi más nem tette volna őket boldoggá, csak egy kis SZERETET!! Hogy szerethessenek valakit, és viszont legyenek szeretve. Ennyi az élet nagy titka! Szeress és légy viszont szeretve! Légy elégedett. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!