Mit tehetnék? Úgy érzem, a családom se bírja már az örökös kételyeimet?
Majd kinövöd és rájössz. Nem tudom szereted e a barátod vagy sem, de ebből az jön le hogy nem. Én is kíváncsi lennék a korodra. Ez olyan önbizalomhiány féle kamaszkori depresszió vagy mi. Annyira kövér csak nem lehetsz ha van barátod is. Szerintem csúnya se vagy, csak nem fogadod el magad.
23l
Ne nézegesd gyakran az újságokban lévő műcsajokat, ill. ne "Ők" legyenek a minta,mert biztos Te is jól tudod, h nagyon nem valósak. Próbáld magad valami más dologgal elfoglalni pl. sport,tanulás.
Annyira fiatal vagy, még biztos nagyon sok fiúnak kellenél:)- óriási butaság ellenkezőjét gondolni!
El kell fogadni önmagad! Lehet hajlamos vagy esetleg depressióra , ha nem változik ez a helyzet, annak ellenére, h teszel érte, akkor fordulj valamelyik szorongás ambulanciához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!