Ha nem változtatok nem lesz párom/családom?
Kb. 2 éve ugyanebben a cipőben jártam, ugyanennyi idősen majdnem. Kövéren, begubózón éltem tele komplexusokkal, még a legkevésbé helyes kollégámnak sem tetszettem, hiába jöttünk ki jól... Aztán váratlanul megismertem a párom, aki hozzám mérten irtó jó pasi, csak épp visszahúzódó, így még megúsztam, hogy elhappolják előlem. :)
Nem kell eltemetned magad, ha nem vagy társasági típus, nem is lenne jó, ha társaságban ismernéd meg a párod, hisz nem lenne a megszokott közeg. Nem illenétek egymáshoz. Az otthonülők sokszor a neten ismerkednek, ne add fel, én is ott találtam párt. :)
Vagy ha személyes ismerkedés híve vagy, akkor járj olyan szolidabb helyekre, ami még megfelel neked.
Ugyanez vagyok csak fiúban, még a kor is stimmel.
Ha nem fogunk megváltozni, akkor bizony nem lesz senkink...
Eleve gonoszak a szüleid, hogy azzal jönnek, hogy egyedül leszel.Nem szép dolog tőlük, hogy egyáltalán ilyet mernek feltételezni!
Próbálj meg tőlük függetlenedni és önállósodni és hidd el jóra fordul az életed minden téren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!