Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem rendszerető a családom!...

Nem rendszerető a családom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vissza kellett költöznöm édesanyámhoz, és apuhoz. Itt lakik még 2 testvérem is, húgom, meg bátyám. Dohányoznak a lakásban, nem tartanak rendet maguk után, de én meg a tisztaságot szoktam meg. Nálam a lakásban egy porszem sem lehetett. Mit tegyek? Hiába takarítok, nem érek el vele semmit, mert mindent szana-szét hagynak, arról nem is beszélve, hogy folytonos cigi szag árad a lakásban, a kutya, macska bent van, és tiszta szőr minden. Mit tegyek? A költözés jelenleg még nem megoldható. 29/N
2012. márc. 1. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig a költözés a megoldás! Cifra családod van!
2012. márc. 1. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz költözni,akkor sokat nem tudsz tenni.Továbbra is takarítasz,hogy el tud viselni amíg ott laksz.A cigire,kutyára,macskára nem nagyon szólhatsz,hiszen te költöztél vissza,és neked kell alkalmazkodni.
2012. márc. 1. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Dolgozol? Ha én dolgoznék végre kibérelnék egy szobát egy idős néninél, bácsinál. Aztán még meg is lesz becsülve ha kitakarítasz!
2012. márc. 1. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
megszoksz vagy megszöksz... azaz elviseled, vagy elköltözöl.. enynit tehetsz
2012. márc. 1. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Arra gyűjtök hogy Pesten kibérelhessek egy kis lakást, vagy egy szobát, hisz a munkám is Pesten van. Úgyhogy mindezek mellett még vidékről kell bejárnom.
2012. márc. 1. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ó, ismerős! A családom kb kismalac módra működik, a szüleim dohányoznak. Soha senki nem szellőztet. Ha én nyitok ablakot, becsukatják velem. Én ELKÖLTÖZTEM. Figyi, az egészséged is ezen múlik!
2012. márc. 1. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Teljesen meg èrtlek, én is igy vagyok/voltam sajnos a csalàdommal, mondjuk a macska nem zavar van, h velem alszik néha tiszta jószàg, kikérõzik ha kell mèg az ajtòt is kinyissa magànak(nem vicc), a kutya meg kint van. Én màr oda jutottam, h mindenért ordibàlok meg hisztizek ha kell, mert máskèpp nem ér oda senkihez, ezért èn vagyok a kis hàzi sàrkàny, meg a kis banya, de nem bànom mert nekem be vàlt, azóta apàm kint cigizik és igyekszik nem össze màszkálni koszos cipõbe a hàzat, a tesóm le szedi maga utàn az asztalt még a ruháját, fuzeteit/könyveit is elpakolja a maga módjàn (jobb mint a semmi), anyàmmal nincs gond, nagymamám (õ is velünk lakik) meg...hát neki hiába beszélek eggyiken bemegy màsikon ki, ugyhogy róla anyàm gondoskodik:D

Én a helyedben beszèlnèk velek, ha nem hat akkor tènyleg csak a költözés marad.

2012. márc. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!