Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha úgy érzem hogy...

Mit tegyek ha úgy érzem hogy a családom ellenem van?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mit tegyek,úgyérzem hogy a családom minden helyzetben ellenem van.Legfőképpen az anyám,sosem ért velem egyet.itthonról nem megyek el sehová,nem is járok bulizni nem iszom és nem cigizem..az itthoni munkákat pedig megcsinálom.Mégis úgy gondolják hogy nekem egy pszichológus kéne vagy Kórházi segítség.Nincs is rá okuk hogy belém kössenek velem ellentétbe a tőlem 3 évvel kisebb testvérem pedig mindent megtehet mégis vele kivételeznek.Senkivel nem beszélhetek ilyen dolgokról.Engem a nevelőapám és anyum nevel és mivel hogy tesóm közös gyerek úgy gondolom hogy azért kivételeznek vele.
2012. ápr. 22. 15:01
 1/3 anonim válasza:
beszélj anyuddal hogy ez így nem lesz jó
2012. ápr. 22. 15:06
 2/3 anonim válasza:
ja az előző vagyok,te hány éves vagy és a tesód ?
2012. ápr. 22. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Én 15 éves tesóm meg csak 11
2012. máj. 12. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!