Miért akar a sógornőm még egy gyereket, mikor a már meglévőt is csak turkálóból tudja öltöztetni?
Meg még az tűnt fel, hogy a tesóm nem lelkesedett annyira az ötletért. Ő nem magyarázott, hogy testvérke így, testvérke úgy, csak hallgatott. És nem a hibát keresem a sógornőmben, csak azért ez feltűnt. Nem hinném, hogy egy véleményen lennének ebben a témában.
Tudom, hogy az ő döntésük, de ez legtöbbször csak elméletben igaz. A gyakorlatban általában a nő döntése. Mert tegyük fel, ha helyes a megérzésem, és a testvérem nem akarna még egy gyereket, akkor sem hiszem, hogy ő, vagy akár egy másik férj azt mondaná a feleségének, hogy drágám, ezentúl csak gumival lesz szex, mert nem bízom benned, hogy beszeded a tablettát, én pedig nem akarok még egy gyereket. Na, szóval kíváncsi lennék, melyik férfi mondaná ezt el így a feleségének. Biztos, hogy senki. Ha a nő gyereket akar, akkor meg is fog születni. Akkor is, ha a férj már nem akarna többet.
Na, de azért az milyen már egy kapcsolatban, hogy hirtelen megváltoznak a szokások? :) Ez egyfajta sértésnek fogják fel a nők. Meg úgyis rájönne a feleség, hogy amiatt van, hogy ne legyen 2. gyerek.
Ha meg megkérdezi a feleség, hogy nem bízol bennem, akkor jönne a sértődés, ha őszinte a válasz, ha meg az a válasz, hogy dehogynem, bízom benned, akkor meg a gyerek jön.
Ha meg a férj nemet mond a második gyerekre, ámde a feleség elhatározza, hogy márpedig kell, akkor is csak a sértődés van. Ha meg sértődés van, nincs szex.
Ha nem lehet második gyerek, nem lehet szex sem.
Én csak a felfogását próbálom megérteni, magyarázatot találni rá.
Nem értem azokat, akik írják, hogy kibeszélem, stb.
Ti talán nem szoktátok kibeszélni a dolgaitokat barátnőkkel, vagy internetes oldalon? Ezt nagyon sok egyéb kérdéshez is odaírhatnátok. Bár lehet, hogy meg is teszitek. Nem értem miért böki ez valakinek a csőrét. Ha nem tetszik, ne itt töltsétek el unalmas óráitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!