Mi volt a mai jó cselekedeted? Családoddal vagy akár idegenekkel? Nem kell nagynak lenni bármi jöhet, aki hasonlóan hiszi, hogy napi egyjócselekedet mosolygósabbá teheti a napodat neked is.
Kielégítettem orálisan a barátomat.
19/L
Segítettem egy nőnek a babakocsit felrakni a buszra, de mivel rég ettem és nagyon melegem volt a hosszú ruháim miatt, így utána szinte repültem, hogy leülhessek, mert majdnem összeestem. Persze meg sem köszönte, mindegy, karma's a bitch.
Aztán még ma láttam egy vak nőt, akivel mindig találkozom hazafelé, szokásosan hazakísértem.
Kitakarítottam Anyuéknak a házat és vacsorát főztem, bár még mindig nem jöttek haza.
14/L
Útbaigazítottam két nőt is a vasútállomáson.
Elvittem anyósomnak a munkához szükséges anyagot, mert ő nem tudott bemenni érte.
Ezután meghallgattam a panaszkodását, mert tudom, hogy nagyon nehéz neki (haldoklót ápol). Mondjuk ez nehéz volt, három órán keresztül mondta, és a végeredmény az lett, hogy vsz el kell adni a lakást, amiben most lakunk :(
Segítettem egy turistának lyukasztani a villamoson :) Szegénykém nem értette hogyan működik, nem látott még manuális jegykezelőt :D
Valamint megvártam az egyik ittlakót (panel) a kapuban, magyarul tartottam neki az ajtót, pedig még elég messze volt.
Ezeket nem különösebben tartom jó cselekedetnek, ösztönösen jönnek...
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!