Mi volt a mai jó cselekedeted? Családoddal vagy akár idegenekkel? Nem kell nagynak lenni bármi jöhet, aki hasonlóan hiszi, hogy napi egyjócselekedet mosolygósabbá teheti a napodat neked is.
A sógornőm most nagyon maga alatt van, láttam rajta, hogy lelkileg nincs rendben, ezért 4 órán keresztül beszélgettem vele az érzéseiről. Úgy érzem sikerült jobb kedvre deríteni, mert azóta mintha kicserélték volna. :)
Ezt azért tartom jó cselekedetnek, mert nem vagyunk túl jó viszonyban, nekem pedig a holnapi vizsgámra kellett volna tanulnom. De nem bánom, hogy így alakult, mert kiderült, hogy sokkal jobb fej mint gondoltam. :)
Ma itt a gyk-n keresett az egyik anyuka egy babanaplót. Nekem van egy amit tudom, hogy nem fogok használni. Elkértem a címét és elküldtem neki. (természetesen nem kértem a postaköltséget)
Néha jól esik valami olyan dolgot csinálni amivel egy másik embert boldoggá, akár pár percre is de mosolygóssá tehetünk. Naivság azt hinni, hogy egyszer majd visszakapom?
Segítettem elintézni valakinek egy hivatalos ügyet (neten keresztül), mert ő nem értett hozzá, én meg már csináltam hasonlót (nem hivatalban dolgozok)
Megcsináltam a szomszédasszonyom adóbevallását (ezt mondjuk minden évben megcsinálom neki)
Segítettem a vőmnek kitakarítani a kocsiját (ballagásra ment és mint mindig, késésben volt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!