Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar a sógornőm még egy...

Miért akar a sógornőm még egy gyereket, mikor a már meglévőt is csak turkálóból tudja öltöztetni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 18:38
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%

Én is sokszor veszek magamnak turkálóból ruhát, mert inkább másra költöm el azt a pénzt, amit kapok (vagy diákmunkával keresek). Legyen elég ruha, cipő, nem az számít honnan. A turkálóban ugyanolyan jó ruhákat lehet venni, csak fillérekért.

Gyerekem nincs, de ha lesz mindent meg fogok neki adni, amit tudok, de inkább veszek gyümölcsöt, zöldséget, elmegyünk utazni és vásárolok turiban, mint vagyonokat elköltök ruhára és kenyéren éljek és ne mozduljak ki otthonról.

2012. máj. 6. 18:50
 12/46 A kérdező kommentje:

Mert az még érthető, ha valaki azért veszi onnan a ruhákat, mert úgyis hamar kinövi a gyerek, de itt azért nagyobb a gond, hiszen magának sem tud új ruhát venni.

Csak ha így állnak, nem értem minek még egy gyerek. Hogy még nehezebb legyen az életük?

Mert ez a testvérem életére is kihat. Dolgozhat majd még többet. Csak sajnálom őt, ennyi.

2012. máj. 6. 18:52
 13/46 anonim ***** válasza:
88%

1. Ez csakis rá és a férjére tartozik, az ő döntésük, az ő felelősségük.

2. Turkálóból rengetegen öltözködnek, még akkor is, ha telne új (butik, kínai stb.) ruhára. A gyerekek meg olyan gyorsan nőnek, hogy még elhasználni sem bírják a ruháikat.

3. Ki mondta, hogy csak a jómódú emberek vállalhatnak több gyereket?

4. Csak az a jó szülő, aki új ruhát ad a gyerekére?

5. Szereted/elfogadod te a sógornődet, vagy csak a hibáit keresed?

2012. máj. 6. 18:53
 14/46 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem egyes turikban jobb ruhák vannak, mint egyik másik butikban, kínaiban.

Ha egyébben nincs hiány, nem értem az aggodalmadat.

2012. máj. 6. 18:55
 15/46 anonim ***** válasza:
84%
Ha annyira sz*r lesz a helyzetük 2 gyerekkel,akkor remélhetőleg mindent megtesznek azért, hogy JOBB legyen....
2012. máj. 6. 18:55
 16/46 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem Te nem sajnálod a testvéredet,hanem éppen az életébe akarsz beleszólni.Ha a sógornőd a kínaiban venné a ruhákat magának és a gyerekének,ahhoz sem lenne semmi közöd,mellesleg pedig ettől még lehet valaki jó anya,hogy nem Retro topban feszít,és a gyerekén nem Gucci cucc van.Nem a ruhán múlik,a gyereknek megvan-e mindene.
2012. máj. 6. 18:57
 17/46 A kérdező kommentje:

Én soha egy szóval sem szóltam bele az életükbe, és soha nem is fogok. Én pont nem vagyok az a típus, aki kéretlenül gyereknevelési és egyéb tanácsokat osztogat, meg magyarázatot "követel" a döntéseikért, vagy akár csak célozgat bármire is.

Az persze más kérdés, hogy magamban megvan a véleményem mindenről.

2012. máj. 6. 19:01
 18/46 anonim ***** válasza:
96%

Azert a turiban is nagyon jo dolgokat lehet kapni.

Nalunk 90%~ban turibol oltozkodik az egesz csalad, es ezt hidd el sokan eszre sem veszik.

Szerintem a testveredek tudjak a legjobban, hogy bevallalhatnak~e meg egy gyereket. Ez KIZAROLAGOSAN az O dontesuk.

2012. máj. 6. 19:01
 19/46 anonim ***** válasza:
89%

,,Én soha egy szóval sem szóltam bele az életükbe, és soha nem is fogok. Én pont nem vagyok az a típus, aki kéretlenül gyereknevelési és egyéb tanácsokat osztogat, meg magyarázatot "követel" a döntéseikért, vagy akár csak célozgat bármire is.

Az persze más kérdés, hogy magamban megvan a véleményem mindenről."

Most is éppen azt elemezgeted az interneten,egy anonim fórumon,miért akarnak még egy gyereket.Turkálsz a sógornőd pénztárcájában,és kétségbe vonod a döntése helyességét.Azt hiszem,a Te saját életed nagyon unalmas lehet ahhoz,hogy azzal törődj.

2012. máj. 6. 19:08
 20/46 anonim ***** válasza:
85%
Hat sztem a turival semmi baj sincs. Én pl most plasztikáztattam 900 ezerert tehát telne bármilEn ruhára mégis szeretek a turiban vadászni a jo cuccokre
2012. máj. 6. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!