Hány év korkülömbség, számít egészségesnek?
Figyelt kérdés
Mármint,tudom nem a kor számít.. stb
De mégis,mennyi az ami még úgy "egészséges"?
2009. jún. 24. 10:16
11/16 anonim válasza:
Szia! Az első férjem 12 évvel volt idősebb nálam, a mostani férjem 1,5 évvel fiatalabb nálam.
Sokat gondolkodom azon, hogy miért választottam annak idején az idősebb férfit, nem tudom. Ma már nagyon megbántam, pedig 20 évig éltünk együtt. Ha ma ránézek, olyan mintha az "apám" lenne. Na meg gondolkodásban is nagyon eltérőek voltunk.
A mostani férjemmel mindig mindent meg tudunk beszélni, egyforma a gondolkodásmódunk, és imádjuk egymást!
Összegezve, szerintem igenis számít a kor, és a későbbiekben nem egészséges, ha sokkal idősebb a pasi.
12/16 anonim válasza:
én azt olvastam valahol még régebben hogy a 7 a maximum
13/16 anonim válasza:
A nagyanyám nyolc évvel volt fiatalabb, mint a nagyapám.64 évig éltek együtt boldogan.Anyám négy évvel öregebb apámnál és 40 éve tart a házasságuk.Szerintem nincs ideális korkülönbség.Persze vannak extrém esetek, de ha két felnőtt emberről van szó, mondom FELNŐTT, akkor ők tudják...
14/16 anonim válasza:
Nekem a volt férjem 10évvel idősebb nálam. ő most 35 éves. Nálunk már kiütköztek a generációs problémák és bizony ilyen fiatalon elváltam 3 év együttlét után. Ő attól félt mindig, hogy majd keresek magamnak nála fiatalabbat!
15/16 anonim válasza:
Az én párom 3 évvel fiatalabb, az azelőtti 1,5, az azelőtti 1 évvel volt fiatalabb:-). 30/N
16/16 anonim válasza:
Attól függ, mert egy 8 évesnek elég gáz, ha 10-15 évvel idősebb "párja" van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!