Összejöttem a legjobb barátom anyjával! 23 év korkülömbség van köztünk! Normális ez?
Még hagyd hogy kitanítson egy pár alkalom, aztán dobhatod a nyanyát!
.DDD
Szerintem eléggé gáz amit csináltok, főleg egy felnőtt nő részéről. Férje van, lehetne benne annyi tartás, hogy nem a lánya haverjával kezd ki a férje mellett. De a te részedről is gáz, hogy ebben partner vagy.
Amúgy nem vicc, én is ismerek ilyet. Gáz.
Szia!
Húúhh ez elég gáz, de ne haragudj, ha megkérdezem ezt nem véletlen egy filmből vetted? Mert pont a napokban láttam egy filmet, abban is ez volt! Csak a film címe nem jut eszembe... De amúgy eléggé gáz ez ! Kicsit pedofil hajlamai vannak anyucinak! Hát nem tudom, de semmiképpen nem normális dolog ez! SE a te részedről se az övéről. HIszen a gyereke lehetnél. ő meg az anyád... Te mit szólnál hozzá, ha az egyik haverod lenne az anyáddal?? Gondolom eléggé undorítónak találnád, na igen az undorító keméyn kifejezés, mert persze gondolom ,neked éppen akkor nem volt az !!! Na mindegy ,de ne csináld túl sokszor!!!
Hát ha ez igaz akkor nagyon gáz...
Nem vagyok prűd, de az egyik legocsmányabb dolognak tartom amikor egy srác a lánnyal és az anyjával is kavar.
Ennél még az is tisztább lenne, ha a lánnyal befejeznéd és maradnál az anyjánál, ha neked már annyira bejön. KÜlönben képzelem milyen nagyra tarthatja magát az a nő, aki egy kissráccal jön össze. Nem bántásból, csak de járnál pl. egy 11 éves lánnyal? Na jó ez a példa nem ugyanaz, de...
És ha a férje megtudja nagyon megszívod.
És az nem baj, hogy a lányának nem tudsz a szemébe nézni, ebben a helyzetben természetes. Szerintem az anyjára se kéne nézned többet.
De úgy is hiába írunk bármit, azt csinálsz amit akarsz. Suliban biztos nagy dolog lesz eleinte, majd istenítenek a haverok, de később rájössz, hogy elcseszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!