Összejöttem a legjobb barátom anyjával! 23 év korkülömbség van köztünk! Normális ez?
Aztán meg a dédi a sírban :DD Kicsi nekrofil :P
Szerintem borzasztó nagy kamukérdés.. Ennyire uncsizol?
Hogy mit tegyél? szállj kicsit magadba, aztán lépj ki ebből a helyzetből. aztán imádkozz, nehogy a vén k..va megkattanjon, és üldözni kezdjen, hogy el ne hagyd, és szétkürtölje, hogy kúrtad. nem lehet tudni, kiből mit hoz ki, ha megsértik a büszkeségét, pláne egy ilyen minden bizonnyal kapuzárási pánikos öreg lotyón. jól megcsináltad magadnak. a lányát, meg ha legalább egy kevés gerinc maradt benned, örökre békén hagyod.
vigyázz, egyszer vissza ne kapd az élettől ezt. tudod, közhely, de Isten tényleg nem ver bottal. pont ma akadt erre egy példa a környezetemben, hogy egy alávaló gennyes alak végre jól beszopta a sok mocskos dolga, sunnyogása után.
Emberek ne legyünk már ennyire álprűdek.
Ha jól esett nekik, miért ne?
Modern világban élünk, mindenki azzal keféljen, akivel kedve tartja. Nincs ezzel semmi gond.
A kérdezőhöz: Melyikkel volt jobb a lánnyal vagy az annyával?
Én nő vagyok, én is voltam a barátnőm annyával és nagyon jó volt, nem bántam meg!
Lehet még az apjával is lennék, elég jól tartják magukat!
Na most aztán lehet lepontozni....:P
Szerintem erre nem lehet egyértelmű választ adni. Valljuk be ki ne ábrándozott ilyenről,csak az a különbség,hogy itt megvalósult a dolog.Semmi több. Csak ki ne derüljön a dolog, mert a barátnőd valóban rossz néven veheti. Ami érthető. Az,hogy ekkora a korkülönbség semmi rossz nincs.
Én a helyedben nagyon óvatos lennék. Ha folytatod a legnagyobb óvatossággal csináld .Se a szomszédok,se a barátaid ,senki ne tudjon róla, és győződj meg,hogy a nő sem fogja senkinek elárulni.Viszont a végtelenségig sem csinálhatod, mert az biztosan kiderül,és ha a lány nem is lesz a barátnőd már,akkor is írtó kellemetlen lesz,ha kiderül.
Szerintem nem normális dolog.
De nekem a helyedben inkább azért lenne lelkiismeretfurdalásom, hogy ezzel tonkretehetem valaki házasságát...
Lehet,hogy nyitott házasságban élnek, ki tudja...
Amúgy meg ő kezdett ki veled és nem te,csak tudni kell abbahagyni, aztán lesz egy szép emléked késöbbre:)
egy 16éves tényleg nem igy fogalmaz.ugyan hol "kellett megjelenned"?amihez partner kell?talán a téren?vagy a dizsibe?hm...érdekes.amugy ha igaz,akkor nem normális.a nő az full gáz,neked meg mindegy,csak pi.a legyen.nem?
de tudod mi lenne a legjobb?ha egyszerre anyát és lányát..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!