Összejöttem a legjobb barátom anyjával! 23 év korkülömbség van köztünk! Normális ez?
Elég szappanopera-szagú, de ha igaz, akkor leginkább a lánnyal szemben tisztességtelen.
A nőknek össze kéne tartaniuk annyira, hogy egy pasi/srác miatt nem válnak a saját barátnőjük vagy lányuk riválisává; de Te is ugyanúgy hibás vagy, amiért belementél.
Ha a nő mindenáron meg akarja csalni a férjét, ezer más jelentkező van erre, mint a saját lánya barátja. Ha Te mindenáron negyvenes nővel szeretnél dugni, arra is találsz ezer más jelentkezőt, mint a saját (volt) barátnőd anyját! Undorítóak vagytok! Szegény lány!
Amúgy meg én nem jelenteném ki ilyen lazán hogy a férj nyugodtan kinyúvaszthatja őket, mert lehet, ő is hibás abban, hogy a felesége mással akar "szórakozni."
Bocsánat kettővel előttem szóló,de a vonzalom nem úgy megy,mint ahogy a szűlő elképzeli,amikor azt mondja a gyerekének ha szakítás után van,hogy találsz úgyis olyat,vagy még jobbat.
Írta a srác,hogy "valami vibrálás volt köztünk".
Nem zárom ki,hogy ezt csak a fiú érezte,de azért ne legyünk ennyire racionálisak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!