Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem a legjobb barátom...

Összejöttem a legjobb barátom anyjával! 23 év korkülömbség van köztünk! Normális ez?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves fiú vagyok. Van egy legjobb barátnőm. Nekik az anyukáját 1 éve ismerem. A lányával többször lefeküdtem, sőt alkalmi partnerem volt, ha valahol meg kellet jelennem. De az első pillanatban amikor megismertem az anyját, valami vibrálás volt köztünk ami megmagyarázhatatatlan. Egyszer amikor a lányához mentem, elment otthonról a lánya a boltba, (a lány is 16 éves)és akkor leültünk az anyjával beszélgetni, majd tipikusan asztal alatt ismerkedésnek inditott neki, amit én nem elleneztem, először csak röhögcséltünk "Imelda, nagyon jóvagy" majd mosolyogtunk és adott nekem egy puszit. Pusziból értelemszerűen csók lett, majd én a karjaiban az ölében kötöttem ki. Nagyon kellemetlen volt a szituáció, utána napokig nem beszéltünk. Majd az ötödik nap után újra megkeresett, és felmentem hozzá. Ott már volt szex meg minden. Na most ez történt egy 3 hete, és azóta folyik. Férjes asszony, de nagyon szexi és fiatalos, igényes. Az a baj, hogy a lányának nem tudok a szemébe nézni. Mit tegyek?
2009. jan. 15. 22:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
Ismerek ilyen embereket, akik egyik egyik héten a lányát, aztán az anyját....aztán meg ha totál lerészegedtek, megy a balhé, hogy kié is legyen a pasi...Ha nem a saját szememmel látom ezt egy házibuli alkalmával, nem hiszem el!! Széép, én az ilyenen csak rôhôgni tudok :DDD
2009. jan. 16. 09:25
 22/29 anonim ***** válasza:
68%
hát ezt a kérdést biztos a szerkesztok írták, mert már nagyon uncsi volt az oldal .az egyik nagysikeru kérdés már kifújt a 80-as vélaszrekorddal, kellett egy másik!és én is azt mondom , hogy egy 16 éves nem így fogalmaz, az még gyerek kulonosen fiúban.még ha lány lennél el is hinném az egészet!
2009. jan. 16. 11:26
 23/29 anonim ***** válasza:
22%
na a sok írásszakértő:) sztereotípiából jelesek vagytok:)
2009. jan. 16. 12:01
 24/29 anonim ***** válasza:
65%

Elég szappanopera-szagú, de ha igaz, akkor leginkább a lánnyal szemben tisztességtelen.

A nőknek össze kéne tartaniuk annyira, hogy egy pasi/srác miatt nem válnak a saját barátnőjük vagy lányuk riválisává; de Te is ugyanúgy hibás vagy, amiért belementél.

Ha a nő mindenáron meg akarja csalni a férjét, ezer más jelentkező van erre, mint a saját lánya barátja. Ha Te mindenáron negyvenes nővel szeretnél dugni, arra is találsz ezer más jelentkezőt, mint a saját (volt) barátnőd anyját! Undorítóak vagytok! Szegény lány!

Amúgy meg én nem jelenteném ki ilyen lazán hogy a férj nyugodtan kinyúvaszthatja őket, mert lehet, ő is hibás abban, hogy a felesége mással akar "szórakozni."

2009. jan. 16. 13:06
 25/29 anonim ***** válasza:
81%
Ha mar "edesanya" mindent megtanitott neked az agyban, akkor fejezd be a kapcsolatot vele, mielott valaki ratok nyitja az ajtot. Ego lenne, nem gondolod?
2009. jan. 16. 14:10
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

Bocsánat kettővel előttem szóló,de a vonzalom nem úgy megy,mint ahogy a szűlő elképzeli,amikor azt mondja a gyerekének ha szakítás után van,hogy találsz úgyis olyat,vagy még jobbat.

Írta a srác,hogy "valami vibrálás volt köztünk".

Nem zárom ki,hogy ezt csak a fiú érezte,de azért ne legyünk ennyire racionálisak már.

2009. jan. 16. 15:29
 27/29 anonim ***** válasza:
87%
vegyétek már észre, hogy KAMU a dolog!
2009. jan. 16. 15:58
 28/29 anonim ***** válasza:
77%
még a pepesed sem áll rendesen!és még ide se írhatnál nem vagy 18!
2009. jan. 16. 17:58
 29/29 anonim válasza:
0%
nagyon normális,de a nő lányával ez kitolás rossz dolog
2012. okt. 26. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!