Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha szereti egymast ket ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szereti egymast ket ember, szamit az hogy mennyi korkülömbseg van köztük? Pl 20 ev?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 14:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
50%

Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez nem lehet akadály. Szokatlan az embereknek, van aki rossz szemmel néz rátok emiatt. De aki nem fogadja el, az talán nem is szeret igazán téged vagy a párodat.

Csak szeressétek egymást, az a lényeg.

2009. ápr. 23. 14:50
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom miért van ez...de pl egy ismerősömet elítélték ezért 32 éves volt...a lány 12
2009. ápr. 23. 14:54
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Egy ideig nem,aztán igen.

30-50,40-60,50-70

Egy 40 éves nő a legaktívabb korában van.

A 60 éves férfi is????

2009. ápr. 23. 14:54
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

14:52

Például azért, mert a pasi már érett férfi volt, a lány meg még kislány. És simán büntethetnék liliomtirpásért, hiszen a lány még nem volt 14 éves. Azért ez szerintem undorító....

2009. ápr. 23. 14:56
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Eleinte nem, de aztán már egyre jobban. Azért 20 év az kb egy generáció. Óhatatlanul is kiütköznek a korkülönbségből fakadó nézetkülönbségek. Pl: szóarkozás, gyerekvállalás stb.
2009. ápr. 23. 15:01
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Eleinte nagyon izgalmas tud lenni egy "igazi, érett férfi". De szerintem hosszú távon nem működnek ezek a kapcsolatok. Aztán lehet csak nekem nem volt szerencsém és ezért vannak előítéleteim (bár mindig ezt vallottam, aztán én is csak belehabarodtam egy 15 évvel idősebb férfiba, de más volt az érdeklődési kör, nem működött)
2009. ápr. 23. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
20 év az egy generáció. Én ismerek párokat akik így élnek, nem is egyet. Nekik bejött. De általában igen, nagyon sokat számít.Főleg gyerekvállalás terén, lehet hogy egy hatvanéves férfi már nem is akar gyereket, egy negyvenéves nő pedig még miért ne szülhetne?20 éves nő 40 éves megint gázos lehet, 20 évesen az ember azért még szeretne szórakozni, belevetni magát az éjszakába stb...Meg aztán pl én nem szeretném, ha a vejem velem egy idős lenne. A 32 éves férfi 12 éves lány undorító, naná hogy sitten van a helye.
2009. ápr. 23. 15:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ahhoz két ember kell. Nálunk nagyon szép és jó minden majdnem 20-szal :)
2009. ápr. 23. 15:40
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a legtöbb esetben nem működik a generációs különbségek miatt. Mikor meg már öregszenek, nagyon látszik és az anyjának vagy apjának is nézhetik az idősebb felet. a legtöbb ilyen nagy korkülönbségnél van valami hátsó érdek, ami összetartja a feleket...pl. egy idősebb ember már egzisztenciájában más...magyarul sokszor a pénz miatt vannak ezek a kapcsolatok. Nem mondom, hogy mindig és biztos, hogy van is olyan, amelyik működik csak az nem olyan gyakori főleg, ha a nő az idősebb.
2009. ápr. 23. 15:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ez esetben egyre gondolok!

Adott egy 20 éves lány és egy 30fölötti férfi! Szeretik egymást, együtt akarják leélni az életük! A férfi már abban a korban van, h kisbabát szeretne, a lány meg még nagyon fiatal és éretlen ehhez!

Szerintem csak alkalmi kapcsolat terén működhet igazán!

2009. ápr. 23. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!