Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha szereti egymast ket ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szereti egymast ket ember, szamit az hogy mennyi korkülömbseg van köztük? Pl 20 ev?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha kijönnek... de érdemes megfontolni, hogy ha a férfi 20 évvel idősebb a nő hosszú özvegy korra számíthat, MAGÁNYBAN. Megfontolandó...
2009. ápr. 23. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Embere válogatja.

Van olyan ismerősöm, aki 15 évvel fiatalabb fickóval él, és nagyon jól megvannak. Van olyan, aki 23 évvel idősebb férjjel élt, és boldog volt, mikor özvegy lett.

Attól függ, két ember hogy tud egymáshoz csiszolódni. Azt szokták mondani, összeöregszenek: pedig csak a gondolkodásmódjuk ér össze egy ponton (szerencsés esetben). Ha nagyon eltérőek az életről alkotott elképzelések, akkor persze lehet baj, de ez akkor is lehet, ha egykorú a pár mindkét tagja. Nincs már olyan nagy szemléletbeli eltérés idősebb és fiatalabb korosztály közt,mint ami régen volt.

2009. ápr. 27. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Soha nem lehet akadály két ember közt a kór különbség ha szeretik egymást. Köztem meg a barátom közt nyolc év van és idén augusztus 29. én lesz a nagy nap!
2009. ápr. 27. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:

17.13-nak.Csak a 8 év az nem 20 év.

Képzeld el,hogy mikor a férfi 20 éves, nagykorú,épp az egyetemet végzi,akkor pelenkázzák be először a kedvesét

:-))

2009. ápr. 27. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:

17.13-asnak:

"Soha nem lehet akadály két ember közt a kór különbség ha szeretik egymást."

Mi az a "kór különbség"? Más-más betegségeitek vannak???

2009. nov. 14. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell egyből belekötni a másikba. Csak leírtam a véleményemet és ennyi. Nem kell egyből beszólni, mert nem egyezik a véleményünk. S igen is ismerek olyat akik közt 18 20 év van és jól meg vannak. Persze a 30 40 50 év kor külömbség már szerintem is sok. De nem szólhatunk bele mások dolgaiba.
2009. nov. 14. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!