Hány év korkülömbség, számít egészségesnek?
Mármint,tudom nem a kor számít.. stb
De mégis,mennyi az ami még úgy "egészséges"?
Nálunk 9 év párom javára,de ő fiatalosabb mint a többi 36 éves.
(27/L)
Nem tudom, mennyire örök érvényű, de én egy ilyen képletet tudok: nő életkora = férfi életkorának a fele, plusz 8 év.
Tehát egy 36 éves férfihez egy 26 éves lány illik. Egy 30 éveshez egy 23 éves stb.
Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz! Nekem szinte ugyan ilyen korkülönbségek voltak (+9,5 -15, a mostani -4). Azzal a különbséggel, hogy az első férjemnél a kapcsolatunk vége felé már kiütközött ez a korkülönbség sok motivációs kérdésben.
A mostani párommal érzem leginkább azt a kölcsönösséget, egyenrangúságot, amit az elsőben a végén már hiányoltam nagyon.
Papírforma szerint kb. 4 évet szoktak mondani, ez valami átlag szám biztos, de pl. az ismerősi körömben egyetlen ilyen pár sincsen. Sokkal gyakoribbak az egyidős párok, 99%-uk a suliban ismerkedett össze. Vagy a középiskolában, vagy az egyetemen.
10:31 Igazad van, nameg megalapozott is.:)
Egyébként olyan, hogy "egészséges" vagy nem, szerintem nem nagyon létezik. Ilyesmit nem lehet korról kijelenteni, hiszen van nagyon fiatalos középkorú, és begyöpösödött is. Szóval emberfüggő. De ha nagyobb az a korkülönbség, mindenképp a férfi javára legyen nagy, és nem a "kinézet" miatt, hanem mert ne a nő legyen már az érettebb. Nekem furcsa lenne. Persze vannak kivételek!
De amúgy teljesen más egy 15 éves korkülönbség amikor az egyik 30 a másik meg 45, és más amikor a lány 15 a fiú 30, vagy 45-50 és 60-65... Amikor a nő még élete teljében van a férfinek pedig már teljesen más az életritmusa, életszemlélete, vágyai és céljai, már ha vannak. szóval ki tud ütni az a nagy korkülönbség még ha anno nem is tűnt olyan egetrengetőnek...
10:38 És akkor évente cseréljünk párt, mert már nem jön ki a dolog matematikailag?:))
30-15+8=23
2 év múlva
32-16+8=24
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!