Miért ilyenek az emberek?
1 hete volt egy balesetem,biciklivel.Hirtelen elém vágtak,mivel a kisfiam mögöttem ült a gyerekülésben,hátranyúltam,hogy őt védjem,ne essen baja.Ami sikerült is,de én arccal landoltam és csúnya sérüléseim lettek,az egyik első fogam is kitörött.
A minap a boltba sutyorog a sor másik felén 2 utcabeli,hogy "Hú láttad xy arcát,szerintem megverték.Lehet a férje volt".
Na ettől eldobtam az agyam.Mert a férjem sem olyan típus,nem is iszik,nem kocsmázik,és sosem zeng a ház veszekedéstől.
És több ismerős is olyan sajnálóan néz rám,hogy fel tudnék robbanni.Nem értem miért manipulálnak az emberek,és így ráadásul a férjemnek keltik rossz hírét,ami alaptalan.
Ti is egyből erre gondolnátok,ha egy kitört fogú,sebes arcú,de amúgy teljesen normális megjelenésű,külsejű nőt látnátok?
Hát ha vénasszonyok voltak vagy korosabbak akkor ne csodálkozz mindig ilyenek (tapasztalat).
De sajnos a mai világ már csak ilyen valami van az emberek egyből a rosszra gondolnak ,és kotyogják mindenkinek.
Megértem hogy idegesít de próbáld meg figyelmen kívül hagyni.Unatkoznak és valamiről beszélgetni, találgatni kell
Igen, erre gondolnék.
Bár szerintem akit vernek, az rejtegeti - vagy ráparancsol a férje, hogy rejtegesse - , és megpróbálja sminkkel eltüntetni.
Miért nem mentél oda hozzájuk hogy mi történt? Én tuti nem bírtam volna ki..
Fogalmam sincs egyébként mi fordulna meg a fejemben ha egy ilyen arcú nőt látnék, ha ismerném a feleket biztos hogy nem fordulna meg a fejemben hogy esetleg a férje volt.. lehet hogy bántalmazásra gondolnék de nem a férj részéről.
Hát elsőre könnyen lehet, hogy én is ilyesmire gondolnék. Már azért is, mert sokszor a bántalmazott nők balesetnek magyarázzák ki a sebeiket. Pl. láthatóan ütésből eredő foltokat eséskor szereztek, stb.
De biztos nem pletykálnék erről, megtartanám a véleményemet magamnak. Tudom milyenek az emberek falun, nem lehet jobbat várni tőlük.
Köszönöm a válaszokat!
15.30!
Nem mentem gyorsan,elém vágott egy másik biciklis,az ő hátsó kereke hozzáért az én első kerekemhez,nem tudtam egyenesbe tartani,balra az úttest,így hát jobbra próbáltam irányítani a biciklit.Jobb kezemet hátratettem,hogy védjem a kisfiam.Jobb vállam és a térdeim is sérültek,mert törmelékes betonra estem.Nem emlékszem,hogy pontosan milyen pózban,mert azzal foglalkoztam,hogy a gyerekemnek nincs e baja.A bicikliülésnek van egy védőpereme oldalt és a fej résznél is,így megvédte.Amúgy meg pont a férjem a munkatársával jöttek értünk.
Nem rejtegetem,nem is kenem magam alapozóval,ettől még nem áll meg az élet és nem bújok el,csak eléggé zavar,hogy ilyen sok az "egyből rosszra gondoló" ember.
Na meg a másik,hogy ha valaki biciklivel esik,akkor már mindjárt azt hiszik,hogy piál :D
Tulajdonképpen én úgy állnék ehhez, hogy ha nem ismerem, akkor nem nagyon foglalkozom vele, hogy honnan szerezte. Biztos balesete volt. Egy bántalmazott nő arckifejezésén látszik, hogy otthon van a baj, megfigyeléseim szerint görnyedten jár, mintha minél kisebb akarna lenni, hogy senki ne vegye észre. Ha meg ismerem, akkor meg kerek perec megkérdezem, hogy mi történt, nem sutyorgok. Nem szeretem a pletykákat.
Ha meg véletlen rólam pletykálnak, akkor mindig alá szoktam tenni még egy lapáttal, valami olyannal, ami totál lesokkolja őket, így általában megszűnik a pletykálás. Próbáld ki, találj ki valami őrületes baromságot a sebed keletkezéséről, aztán csak nevess a meghökkent fejeken :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!