Van valami ötletetek, mire gondolhatott a párom?
Ma kapott fizut, 92 ezret. Azt mondta, hogy ne ebből fizessük ki az albérletet rezsit meg a többi költséget, hanem az ösztöndíjamból. (először elutasitották, fellebbeztem és elfogadták a fellebbezést. 4 havit kapok egyszerre, ami 95 E ft lesz, május 6.-a és 10.e között utalják ki).
Töröm a fejem, miért a szoctámból fizessünk ki mindent, amikor a fizetéséből még a héten tudnánk rendezni bizonyos dolgokat.
Rákérdeztem, ennyit mondott: hát a fizumat tegyük el, hátha kell vmire, pl kajára..
Egy hónapban kb 30 ezer jut kajára.
Hiába kérdezgetem mi ez az egész, annyival letudja a dolgot, hogy neki mindegy és legyen úgy ahogy én akarom.
Szóval a szoctámot is berakjuk a közös kasszába.
De én is úgy gondolom, abból kellene rendezni a dolgainkat, ami épp van.
Önként adom,nem erről van szó.
Csak nem szeretnék sem a Diginek, nem a Telenornak sem a főbérlőnek tartozni.
Mindent kiszoktunk fizetni 5.-e előtt. Most elég hülyén jönne ki, hogy össze vissza vásárolgatunk, de a rezsit majd csak 10.-e után fizetjük ki.
Nincsen, mert nem vagyok gondolatolvasó.
Viszont egyet tudok, mert az hosszú tapasztalat eredménye: beszélgetni, és MINDENT, de mindent megbeszéni! Akkor nincs semmi baj.
Kedves 16.!
mint írtam, többször megkérdeztem... de úgy látszik, nem olvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!