Van valami ötletetek, mire gondolhatott a párom?
Ma kapott fizut, 92 ezret. Azt mondta, hogy ne ebből fizessük ki az albérletet rezsit meg a többi költséget, hanem az ösztöndíjamból. (először elutasitották, fellebbeztem és elfogadták a fellebbezést. 4 havit kapok egyszerre, ami 95 E ft lesz, május 6.-a és 10.e között utalják ki).
Töröm a fejem, miért a szoctámból fizessünk ki mindent, amikor a fizetéséből még a héten tudnánk rendezni bizonyos dolgokat.
Rákérdeztem, ennyit mondott: hát a fizumat tegyük el, hátha kell vmire, pl kajára..
Egy hónapban kb 30 ezer jut kajára.
Hiába kérdezgetem mi ez az egész, annyival letudja a dolgot, hogy neki mindegy és legyen úgy ahogy én akarom.
Ha nem tudnám beosztani a pénzt, nem adná oda nekem. :)
Próbálom megbeszélni vele, de semmilyen értelmes választ nem kapok.
"azt hittem be akarsz vásárolni a hűtőbe, meg ruhákat is akartál venni"... - igen, szeretnék 1-2 nyári göncöt, de csak miután kifizettük a rezsit meg a többit
Van karikagyűrűnk.
Eddig is a fizetéséből fizettünk mindent, mert nem kaptam ösztöndíjat, csak most fogok, visszamenőleg 4 hónapot.
Tévére fáj a foga, de nem hiszem hogy meg merné venni nélkülem. Attól tart, hogy mégsem küldik a pénzt nekem.
Ha kifizetünk mindent, marad kb 20 E ft a fizetéséből.
Ebből kellene addig gazdálkodni, amíg a szoctám nem érkezik meg. Utána abból töltenénk meg a hűtőt és vennénk pár apróságot MINDKETTŐNKnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!