Elegem van a hugomból, mit csináljak?
ez így sz*r helyzet, és nem tudom h mit csinálj, DE
annyit hozzátennék, hogy valószínű h csak miattad kezdett el rajzolni...a kis tesók szokták ezt...azt akarja h szeresd, v h hasonlítson rád, mert valamiben csodál (talán pont abban h te milyen szabad vagy) és így fejezi ki.....sztem.
Nem értem, ő kért meg rá, hogy ne tanulj, bukjál meg és legyél alkoholista? Vagy mi bajod?
Oszt mért nem mész Te is színházba? Ki mondta, hogy nem mehetsz? A kocsmázás miért menő?
A kérdésed csak újabb kérdéseket vet fel.
Magaddal harcolsz nem is vele. Hiszen minden amit ő csinál azt Te is csinálhatnád, de az valamiért nem tetszik, aztán ez idegesít. Kezeltesd magad. Valami mélyebbről jövő gondod lehet.
Elmondom, hogy a szüleim elváltak. Egyke vagyok/voltam. De apám aztán új asszonyt hozott a házhoz. És vele új gyereket is. A mostoha húgom 2 évvel fiatalabb és teljesen az ellentétem. Mindenben. De mégis jól kijöttünk.
Én utálom a mazsorettet, de húgim mazsorettezik és én a kedvéért megtanultam forgatni a pálcát, hogy velem gyakoroljon a fellépésekre, és minden fellépésén ott voltam, hogy szurkoljak neki.
A húgim meg a kosarat utálta... én meg kosarazok. És minden fontosabb meccsemre eljött még a suliból is lógott a kedvemért.
Ő a pop zenét kedveli én meg a metalt... és mégis táncolunk együtt. Ő mindig ötös tanuló volt én meg nem csak 4-3-as. De sosem voltam mérges rá ezért.
Én is nagyon jól rajzoltam ő nem. De attól még ő is szeretett velem rajzolni.
Szóval toleránsabbnak kell lenni a másikkal. Nem az a helye út amin én járok és az sem amin a húgim. Mindenkinek saját utja van, de attól még a másik része.
Nincs a húgival vérszerinti kötelék köztünk, de attól még úgy szeretem, mintha vele nőttem volna fel. Pedig szinte semmiben nem egyezünk. De elfogadjuk a másik erősségét.
Szóval te szerintem azért haragszol a húgodra, mert olyan szeretnél lenni valahol, mint ő. Úgy érzed ő sikeresebb nálad és ezt irigyled tőle.
Inkább békülj ki magaddal, vagy változtass magadon. És boronálódj össze a húgoddal. Ő nem tehet róla, hogy olyan vagy, amilyen. Csak te tehetsz róla!
Sok boldogságot kívánok mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!