Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a hugomból, mit...

Elegem van a hugomból, mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,ő 15. Teljesen más a természetünk ég és föld. Engem már 3 iskolából kirugtak,megbuktam,most a város legrosszabb iskolájába járok,1 hét és érettségizek. Hétvégente kocsmába járok. Nem tudom,hogy ideillik-e de biszex vagyok. Ő mindig is nagyon okos volt, hatosztályos gimibe jár a város legjobb sulijába. Szép is. Ő olyan lányos,én meg inkább fiús. Nem jár bulizni,néha pár barátnőjével elmegy délutánonként,de nyolcra már itthon van. Színházba szokott járni. Olyan irigy vagyok rá,hogy neki minden sikerül. A rajzolásban eddig leköröztem,elég szépen rajzolok. Na elkezdett ő is rajzolni,és fényévekkel szebb képeket csinál. Elegem van belőle!!! Szoktunk néha verekedni,mer nem birom a kifinomult stílusát és elgurul az agyam. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2012. ápr. 30. 12:49
1 2
 11/14 Missi_Key ***** válasza:
55%

ez így sz*r helyzet, és nem tudom h mit csinálj, DE

annyit hozzátennék, hogy valószínű h csak miattad kezdett el rajzolni...a kis tesók szokták ezt...azt akarja h szeresd, v h hasonlítson rád, mert valamiben csodál (talán pont abban h te milyen szabad vagy) és így fejezi ki.....sztem.

2012. ápr. 30. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, ő kért meg rá, hogy ne tanulj, bukjál meg és legyél alkoholista? Vagy mi bajod?

Oszt mért nem mész Te is színházba? Ki mondta, hogy nem mehetsz? A kocsmázás miért menő?

A kérdésed csak újabb kérdéseket vet fel.

Magaddal harcolsz nem is vele. Hiszen minden amit ő csinál azt Te is csinálhatnád, de az valamiért nem tetszik, aztán ez idegesít. Kezeltesd magad. Valami mélyebbről jövő gondod lehet.

2012. ápr. 30. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Elmondom, hogy a szüleim elváltak. Egyke vagyok/voltam. De apám aztán új asszonyt hozott a házhoz. És vele új gyereket is. A mostoha húgom 2 évvel fiatalabb és teljesen az ellentétem. Mindenben. De mégis jól kijöttünk.

Én utálom a mazsorettet, de húgim mazsorettezik és én a kedvéért megtanultam forgatni a pálcát, hogy velem gyakoroljon a fellépésekre, és minden fellépésén ott voltam, hogy szurkoljak neki.

A húgim meg a kosarat utálta... én meg kosarazok. És minden fontosabb meccsemre eljött még a suliból is lógott a kedvemért.

Ő a pop zenét kedveli én meg a metalt... és mégis táncolunk együtt. Ő mindig ötös tanuló volt én meg nem csak 4-3-as. De sosem voltam mérges rá ezért.

Én is nagyon jól rajzoltam ő nem. De attól még ő is szeretett velem rajzolni.

Szóval toleránsabbnak kell lenni a másikkal. Nem az a helye út amin én járok és az sem amin a húgim. Mindenkinek saját utja van, de attól még a másik része.

Nincs a húgival vérszerinti kötelék köztünk, de attól még úgy szeretem, mintha vele nőttem volna fel. Pedig szinte semmiben nem egyezünk. De elfogadjuk a másik erősségét.

Szóval te szerintem azért haragszol a húgodra, mert olyan szeretnél lenni valahol, mint ő. Úgy érzed ő sikeresebb nálad és ezt irigyled tőle.

Inkább békülj ki magaddal, vagy változtass magadon. És boronálódj össze a húgoddal. Ő nem tehet róla, hogy olyan vagy, amilyen. Csak te tehetsz róla!

Sok boldogságot kívánok mindkettőtöknek!

2012. máj. 1. 08:40
 14/14 intrepid ***** válasza:
Ne őt akard lehúzni magadhoz, ha te nem is akarsz felemelkedni hozzá!
2012. máj. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!