Elegem van a hugomból, mit csináljak?
Ő tanul, színházba jár művelődik.Te kocsmázol. Másfajta életet éltek.
DE! Testvérek vagytok, és bármennyire szomorú, eljön az az idő, amikor csak ketten maradtok egymásnak.Nem kéne tönkretenni a kapcsolatot, legyen kire számítanotok egész életetekben.fogadd el, hogy ő másképp él.Irigyled? Akkor tanulj, ne kocsmázz!
Gondold át: biztos, hogy a húgod itt, akiből eleged van?? :-/
Ha nem, akkor nem ott kellene mást tenni, ahol a hiba van?
A húgodat nem tudod utolérni - biztos, hogy feltétlen vele kell magad összemérni?
Nem lehet, hogy elég lenne csak egy valamiben jobbnak lenni??
Mi az az egy? Ezt gondold át...
pl. az én öcsém is zseni..., féltékeny mégsem vagyok rá, ui. egészen más témában mozgunk, és én is eljutottam egy szintre, ahol az emberek cc. 0,00001%-e található meg csak (tudás, kereset, életszínvonal)
Az öcsém meg épp az egyetemista létet rugdossa....egyelőre még Ő csapdossa a nyomaim - még ha korosztályilag fényévekkel jobb helyzetben is van, mint én voltam akkor (rosszabb jegyek, rosszabb suli, kevesebb barát, dolgokhoz való hozzáállás stb.) :-/
Akkor mi a problémád? Igyad le magad, kapjál májzsugort ha neked így jó, de akkor miért vagy féltékeny a testvéredre???
Ha akarsz valamit az életben tenni kell érte. Attól, hogy it szidod a normális életet élő, iskolázott húgodat, te még nem jutsz előbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!