Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a hugomból, mit...

Elegem van a hugomból, mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,ő 15. Teljesen más a természetünk ég és föld. Engem már 3 iskolából kirugtak,megbuktam,most a város legrosszabb iskolájába járok,1 hét és érettségizek. Hétvégente kocsmába járok. Nem tudom,hogy ideillik-e de biszex vagyok. Ő mindig is nagyon okos volt, hatosztályos gimibe jár a város legjobb sulijába. Szép is. Ő olyan lányos,én meg inkább fiús. Nem jár bulizni,néha pár barátnőjével elmegy délutánonként,de nyolcra már itthon van. Színházba szokott járni. Olyan irigy vagyok rá,hogy neki minden sikerül. A rajzolásban eddig leköröztem,elég szépen rajzolok. Na elkezdett ő is rajzolni,és fényévekkel szebb képeket csinál. Elegem van belőle!!! Szoktunk néha verekedni,mer nem birom a kifinomult stílusát és elgurul az agyam. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2012. ápr. 30. 12:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne féltékenykedj, hanem változtass az életeden. Testvérek vagytok, össze kéne tartanotok, nem pedig utálni őt azért, mert ő tesz valamit az életéért, te pedig inkább kocsmázol...
2012. ápr. 30. 12:56
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
A tàrsadalom hulladêka vagy,ajánlom,hogy változtass!
2012. ápr. 30. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ő tanul, színházba jár művelődik.Te kocsmázol. Másfajta életet éltek.

DE! Testvérek vagytok, és bármennyire szomorú, eljön az az idő, amikor csak ketten maradtok egymásnak.Nem kéne tönkretenni a kapcsolatot, legyen kire számítanotok egész életetekben.fogadd el, hogy ő másképp él.Irigyled? Akkor tanulj, ne kocsmázz!

2012. ápr. 30. 13:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor a társadalom hulladéka vagyok XD. Tanulok-tanulok de csak ha muszáj. Most érettségi,úgyhogy muszáj. Kocsmába meg járok járni is fogok. Inkább leiszom magam,minthogy a diszkóba rázzam a seggem.
2012. ápr. 30. 13:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Gondold át: biztos, hogy a húgod itt, akiből eleged van?? :-/

Ha nem, akkor nem ott kellene mást tenni, ahol a hiba van?

A húgodat nem tudod utolérni - biztos, hogy feltétlen vele kell magad összemérni?

Nem lehet, hogy elég lenne csak egy valamiben jobbnak lenni??

Mi az az egy? Ezt gondold át...

pl. az én öcsém is zseni..., féltékeny mégsem vagyok rá, ui. egészen más témában mozgunk, és én is eljutottam egy szintre, ahol az emberek cc. 0,00001%-e található meg csak (tudás, kereset, életszínvonal)

Az öcsém meg épp az egyetemista létet rugdossa....egyelőre még Ő csapdossa a nyomaim - még ha korosztályilag fényévekkel jobb helyzetben is van, mint én voltam akkor (rosszabb jegyek, rosszabb suli, kevesebb barát, dolgokhoz való hozzáállás stb.) :-/

2012. ápr. 30. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a problémád? Igyad le magad, kapjál májzsugort ha neked így jó, de akkor miért vagy féltékeny a testvéredre???

Ha akarsz valamit az életben tenni kell érte. Attól, hogy it szidod a normális életet élő, iskolázott húgodat, te még nem jutsz előbbre.

2012. ápr. 30. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
itt*
2012. ápr. 30. 13:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Itt pont nem a húgodra kell haragudni! Te vagy, aki rosszul csinálja a dolgait. Nem igazán értelek, az jobb lenne, ha a húgod pont olyan hülyeségeket követne el, mint te? Ennyire ne legyél már önző.
2012. ápr. 30. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Meg kéne találnod önmagad! És néha verekedés helyett elmenni a húgival színházba! Lehet jobban kijönnétek.
2012. ápr. 30. 13:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Néha szórakozzatok együtt,még ha nem is érzi a másik annyira jól ott magát mint ahova szívesebben ment volna,talán így előbb utóbb sikerül egymástól átvenni olyan tulajdonságokat amit érdemes.Attól hogy valaki művelt és értelmes néha beülhet valami jobb kocsmafélébe és ihat ő is alkoholt mértékkel,én nem hiszek abban hogy minden kocsmába járó a társadalom szemete lenne,mert ilyen alapon egy csomó költőt,írót és művészt is annak lehetne nevezni.(mondjuk 15 évesen a kocsma kilőve alapból)Te is kibírnál egy kis kultúrát-biztos hogy lenne olyan előadás ami tetszene is.
2012. ápr. 30. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!