Elegem van a nevelőfateromból! Mit tehetnék?
Szia!
Szerintem ha komolyan szóba jöhet, hogy apukáddal lakj, akkor a részletek már megoldhatók. Apukád közelebb költözhet például. A szándék egy dolog érdekében ha már megvan, akkor már tesznek is érte az emberek. Ha bérelt lakásban lakik apukád, akkor könnyebben mozdul, de ha saját lakása van, akkor is megoldható, csak kicsit körülményesebb. Akár még lakást is cserélhetnek a szüleid.:)
Jobb, ha elmész apudhoz, addig sem leszel láb alatt.
Ha párkapcsolatban van apud, akkor lehet ugyanaz lesz a helyzet.
Beszélj apukáddal, hogy tudna e segíteni?
És anyukádat se ítéld el nagyon, amíg nem tudod, mi volt az oka, hogy nem apudat szerette. Lehet, csak a magyarázatot nem ismered. És ha lehet, mindkét felet hallgasd meg!
Az a baj,hogy apukám...hogyismondjam..le van égve pénzügyileg... A lakást amit bérel,kb. 30 éveig kell még fizetnie,költözni ebből kifolyólag nem tud. És igen,párkapcsolatban él...de nagyon kedves a barátnője,és szeret is engem :)
És az első dologra visszatérve: még az is problémát jelent,hogy nem igazán vagyok benne a busszal való közlekedésben,mert eddig kocsival hoztak-vittek. Na meg apukám is hajnali 4-kor kel,és este 6-ig dolgozik :(
Apukád le van égve:ha oda költözöl hozzá ő fogja kapni utána a családi pótlékot, és anyukád is fizet majd gyerektartást. Tehát ha dolgozik, és ezeket is kapja, akkor azért nem maradtok teljesen pénz nélkül.
A busz:ennyi idősen szerintem már nyugodtan elkezdhetsz busszal járni, ha lehet párszor menjen végig vele az útvonalon valaki,és aztán már egyedül is tudni fogod. Gondolom a barátaid, osztálytársaid között is van olyan aki busszal jár,tehát nem is kéne végig egyedül menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!