Mit tehetnék? Kihez forduljak?
Sziasztok! Kezdek egyre reménytelenebb helyzetbe kerülni. Napi szinten elsírom magam a suliban, itthon és akár már a buszon is. Már nincs egy támaszom sem, senkire nem számíthatok 100%ban. Apukám nagyon átvert, több éven át hazudott, anyukámnak a bizalmát elvesztettem és úgy beszél velem, mint egy kutyával. Nagyszülőkre nem számíthatok..Az iskolában a barátaimat is elveszítettem a rossz hangulatom miatt..Ha a jövőre gondolok elered a könnyem és már semmire nem tudok koncentrálni. Dokinál már voltam, szerinte ez normális..Másik dokihoz nem akarok menni. Ti mit tennétek?
Normális válaszokat!
Üdv 16/L
Először édesanyáddal hozd helyre a kapcsolatot. Ha azért beszél úgy veled, ahogy, meglehet, hogy annak oka volt. Tisztázni kellene a helyzetet és helyreehozni vele a dolgokat.
Attól kezdve a többi is már menni fog!
Bakker, most bogoztam ki, bocs!
Szóval igen: anyukáddal ülj le, beszéld ezt meg vele, mert elmondásod alapján ezt a bizalmi problémát te okoztad. Első feladatod: ezt visszaszerezni. Kérj tőle bocsánatot, a sírást meg fejezd be! De azt nagyon gyorsan, mert mindenkinek elege lesz belőled, ez a spirál így nagyon mélyre visz! AZtán apránként ez majd javul.
Első voltam, csak picit félreolvastam a szöveged, ezért bocs!
Anyukádnak hazudtál, bevallottad (gondolom, miután már láttad, hogy lebuktál). Most igyekezz, hogy mielőtt visszaszerezt a bizalmát. Segíts neki otthon amiben csak tudsz, (takarítás, mosás, stb.) Előbb-utóbb megenyhül. Az anyukák már csak ilyenek, hidd el nekem! :)) Fel a fejjel!
Barátod pedig majd lesz másik, az az életünk során többször is változhat, és változik is. Most, hogy egyébként is a mamád bizalmának visszaszerzése az elsődleges célod, úgysem lenne a barátodra sok időd, ne sajnáld. Egyébként pedig még az is lehet, hogy ővele is rendeződnek a dolgaid.
Ne haragudj, de ezt nem értem:
"... anyukámnak a bizalmát elvesztettem, és úgy beszél velem, mint egy kutyával."
Aztán az egyik kommentedben írod, hogy "lebuktál előtte".
Akkor most mi van????
Él vagy meghalt?
Nem buktam le, azt nem én írtam...
A barátom halt meg.
Fogadd részvétem.
(Félre-értettelek, még szerencse, hogy anyud veled van!)
Rendezd a kapcsolatot anyuddal, és együtt menjetek vissza a dokihoz, segítsen átlendülni az első nehéz időkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!