Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szégyenlem magam...

Nagyon szégyenlem magam anyósomék előtt, a párom meg kezd gyanakodni, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

igazából még csak anyós és após jelöltek.

A minap megbeszéltük párommal, hogy kettőkor lemegyek hozzá, neki ma volt még egy kis elintézni valója, de meg van engedve, hogy bemehetek hozzájuk, amikor csak akarok. Felhívtam még délelőtt (11kor) az anyukáját, hogy neki nem lenne e gond, ha lemennék, és megvárnám ott a páromat. Lelkesen azt mondta, hogy nem baj, segítek neki sütit sütni.

Kettőkor lementem hozzájuk. Ahogy belépsz a házba, egyből a nappali tárul eléd. Kopogtam, de semmi hang nem jött, hát gondoltam, benyitok. Ahogy kinyitottam az ajtót elém tárult após és anyós egy igen szemérmes pózban... Nos anyós éppen kielégítette apóst a szájával. Reflexből kifordultam a házból és becsuktam az ajtót. Legszívesebben azonnal hazajöttem volna, de gondoltam várok kicsit. Nem sokkal később anyós pajtás kijött és elnézést kért, elnézték az időt stb. Mivel jóban vagyok vele, ezért elég nyíltan tudott hozzám beszélni, de én zavaromban végig a földet bámultam. Vagy 6szor elnézést kértem, anyós jelölt pedig arra kért, hogy ne mondjam el ezt a kis incidenst a páromnak.

Nos párom első 5 percben észrevette, hogy valami fura, hiszen nagyon sokat szoktunk anyóssal és apóssal is viccelődni, de most szinte menekültem az ő szobájába és végig a földet néztem. Nagyon szégyenlem magam még mindig. Párom kicsit durcázik, mert titkolok valamit, de anyósnak megígértem,hogy nem mondom el. Mit csinálnátok a helyemben? Nem is aludtam ott, inkább hazajöttem.

Amúgy tudom,hogy én vagyok a hibás és mindenért a felelős, nem is okolom a szüleit. Azt is tudom,hogy ez egy normális dolog(amit tettek), de mégis csak a párom szülei és nem akartam őket így látni.

2012. ápr. 29. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy válaszolhattak volna már? A fater épp másra koncentrált, a mutter meg tudja, hogy teli szájjal nem beszélünk.-:)) Viccet félretéve, ez maradjon a hármótok titka. A gyerekre nem tartozik a szülei szexuális élete akkor sem, ha már felnőttkorú. És lássa rajtad leendő anyósod, hogy nem fecsegsz ki mindent . Ezt az esetet soha többet sehol nem kell szóba hozni.
2012. ápr. 29. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Mond el nyugodtan a párodnak:)
2012. ápr. 29. 21:01
 13/15 escrogar válasza:
57%
Nehogy elmondd neki. Örökké bele fog égni a kép az agyába. Ne, ne, ne.
2012. ápr. 29. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szerintem se mondd el, ha már megigérted az anyósodéknak, ez nem olyan titok, ami a párod életét bármi módon is befolyásolná, ergo semmi sincs, ha nem említed meg...

Kedves előző!

Az emberi szexualitás egy természetes dolog, nem rakjuk kirakatba (általában), de titkolni, szégyelni való sincs rajta. Ha én lettem volna a kérdező párja helyében, az tényleg kérdéses, hogy 6 évesen hogy fogadtam volna a szüleim szexualitásáról szóló hírt... mondjuk 16 évesen már max jót mosolyogtam volna rajta, és kiutaltam volna gondolatban egy piros pontot nekik anti-prüdériáért... szóval szerintem anyósék parázták túl ezt a dolgot, amikor hallgatást igértettek...

2012. ápr. 30. 01:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

mond azt hogy smárolás közben kaptad rajta őket.

kicsit be vallod kicsit nem.

akkor érti miért voltál fura de mégsem az igazság.

2012. ápr. 30. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!