Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak tényleg könnyebb?

A férfiaknak tényleg könnyebb?

Figyelt kérdés

Persze mi nők szülünk.De a "mai" pasik 80% szerintem már ott van a szülésnél.

Sokaknak nem fog egyezni a véleménye velem,de én a környezetemben élő férfiak NAGY részéről beszélek.

Nem könnyebb. A férjem keményen dolgozik,hogy megéljünk a 2 gyerekkel.Ha kell mos,főz,takarít,bármiben segít nekem.A gyerekeit imádja és mindent megtesz értünk.

Lányok most őszintén,ha a lelketek mélyére néztek mit gondoltok?????

Persze rossz mintákat én is láttam,de most a "normál" életet élőkre gondolok.

2009. jún. 22. 20:29
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

"nem értem, attól hogy szültem, meghülyültem, vagy mi?"

az egyik miniszter szerint igen!

valami ilyesmit nyilatkozott

ezért ösztökélni kell a kisgyerekes anyákat a munkára pld a 2 év gyessel

2009. jún. 24. 09:04
 52/55 anonim ***** válasza:
Mi volt, amikor hazamentél a babóval?
2009. jún. 24. 09:10
 53/55 anonim ***** válasza:

Mi lett volna? Csend. Még ő van megsértődve.

Ja közben leszakadt az ég itt mifelénk, úgy esett az eső meg a jég, hogy semmit nem lehetett látni. Alig tudtam belavírozni a kocsival egy benzinkútra, hogy legalább fedél alá kerüljünk. Még egy telefont sem eresztett meg, hogy ugyan, hol kapott el benneteket a vihar.

És ez egyébként egy jó ember. Tanult, szorgalmas. Rendes szülői háttérrel. Ha akar, akkor tud jó lenni. Csak én ne szóljak semmiről semmit, a bajokról nem beszélünk, a pénzügyi gondokról nem beszélünk, az egészségügyi gondokról nem beszélünk... csak arról beszélünk ami happy.

Én meg felőrlöm magam, mert igyekszem fenntartani azt a békét, amit ő annyira szeret.

Úgyhogy azon a véleményen vagyok, hogy egy férfi igen nagy teherbírású, fizikailag. De lelkileg? Hát elég nullára tudnak lemenni.

2009. jún. 24. 09:48
 54/55 anonim ***** válasza:

Van barinőd akivel beszélgethetsz a gondjaidról vagy más családtag?

Erős csajszi vagy, szerintem tök ügyes!

2009. jún. 24. 09:52
 55/55 anonim ***** válasza:

Igen barátnőm az van, családtagom (bocs vérrokonom) a fiamon kívül sajna nincs. De a barátnőm még független nő, aki ezerrel teker azon, hogy férjhez menjen. Persze értem én, gyereket szeretne és igaza van, de nem győzöm neki mondani, hogy nyugi, egy házassággal egy kb. 90 kilós gyereket is kap rögtön...:-))) Most minek panaszkodjak neki, hogy az uram ilyen, meg olyan?!

Na egy szó mint száz, én azt mondom, senkinek nem fenékig tejfel, és aki panaszkodik, az nem biztos, hogy nyűgös nő, csak egyszerűen nem azt a férfit látja most maga mellett, mint akihez 5-10 éve hozzáment.

Az élet az mindig új helyzeteket hoz. A nők többsége ehhez kénytelen - kelletlen igazodik, egy férfi már kevésbé rugalmas (tisztelet a kivételnek, ne általánosítsak, ugye). Mint már írtam is, a férfiak nagyon nagy teherbírásúak fizikailag, sőt szellemileg is, de lelkileg egy bolhaszellentéstől is összeroskadnak. Ezért önvédelemből lecikizik a lelkileg nyomasztó helyzeteket. Azt oldja meg a nő. Ha nem megy neki? Hisztis tyúk.

Én igyekszem megtalálni az örömem abban ami van (a fiam, a vállalkozásom, a kertem..., az emberi kapcsolataim, barátaim, munkatársaim, szomszédaim...). Ez erőt ad a házassági viharok elviseléséhez is.

2009. jún. 24. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!