A férfiaknak tényleg könnyebb?
Persze mi nők szülünk.De a "mai" pasik 80% szerintem már ott van a szülésnél.
Sokaknak nem fog egyezni a véleménye velem,de én a környezetemben élő férfiak NAGY részéről beszélek.
Nem könnyebb. A férjem keményen dolgozik,hogy megéljünk a 2 gyerekkel.Ha kell mos,főz,takarít,bármiben segít nekem.A gyerekeit imádja és mindent megtesz értünk.
Lányok most őszintén,ha a lelketek mélyére néztek mit gondoltok?????
Persze rossz mintákat én is láttam,de most a "normál" életet élőkre gondolok.
utolso:
Igazából mi nem is ezt mondtuk igy konkrétan amite itt leirtál,csak te a kis agyaddal ennyit tudtál leszürni belőle!
Azért csak nem várhatom el hogy a férjem ablakot pucoljon mint egy kislány!
Látom nagyon megoszlanak a vélemények!!!
Többen kérdeztétek,vagy gúnyosan megjegyeztétek:
Igen az én párom hazajön a munkából és megy a mosógéphez,belerakja a retkes melós cuccát és kimossa,kiteregeti.
Igen felkel éjszaka a gyerekhez,és tisztába is rakja.
Én akár elmehetek itthonról mert vigyáz a 2 gyerekre,ha betegek akkor is.
Szerintem ezt nevezik családi életnek,hogy a munkák megoszlanak.
És nekem sem esik le a gyűrű az ujjamról,ha be kell verni egy szöget,égőt kell cserélni vagy épp szekrényt tologatni.
Köszönöm a válaszokat!!!!!
Lehet, hogy én valóban félreértettem valamit, mert én nem a családban néztem a ffinak könnyebb dolgot, hanem a munak világában. Kicsit becsúsztam sajnos ebbe a síkba. Lehet, hogy azért, mert nálunk minden ok. Igen, az én férjem, ha kell felkel a gyerekhez, ablakot pucol, porszívózik is akár és én meg kicserélem a villanykörtét, leviszem a szemetet ami állítólag tipikus ffi munka és füvet nyírok és én fúrtam fel a konyhaszekrényt is és ...nem is tudjuk mi már, hogy mi a tipikus ffi és női munka.... sztem egy házasságban ez azon múlik, hogy miben egyeznek meg a felek és hogyan járatódik be ez az egész, hogy kinek mi a fontos...mi nem akartuk azt, hogy valamelyikünk dögfárdt legyen, ezért közösen csináljuk és a gyerekek is megtanulják így az összes ház körüli munkát :))) ahány ház annyi szokás
A munka világában én azt érzem, hogy ffiként könnyebb. Valaki itt írta, hogy "Egy nő sokkal hamarabb kap munkát, mint egy férfi, főleg ha jól néz ki."...hát,nem tudom, hogy mire gondolsz? van erre példád? az én szakmámban nemigazán számít a külső....csak,mint benyomás, de nem dönt szakember és szakember között ez....így nem használhatom fel ezt, nem alapozhatok erre egy ffival szemben interjúhelyzetben...ellenben folyamatosan nekem szegeződnek a kérdések,hogy mi van, ha beteg a gyerek? akarok-e még szülni? ha a nagyszülők lebetegszenek ki fogja ápolni őket? ki jár szülőire? mi van a nyáriszünetben? egy ffi ilyen kérdéseket kap interjún? talán fel sem merül...tudom, a törvény szerint tőlem se kérdezhetnék...de megteszik, mert benne van a fejekben...
Lassan kiderül,hogy mégsem könnyebb?
A férfiakat könnyű szidni,de ha átgondoljátok mi (ti) nők rontjuk el.
A férjem szokott betegállományba menni a gyerekkel.Soha nem volt gond belőle.
Idióta?
Ki vagy te angyalom?Ha neked nem jött be az élet akkor arról nem azok tehetnek akik nem szúrták el!
Kicsit megvagy keseredve nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!