Mit tegyek? Anyam halalba idegesit.
utolsó: kösz...nem vagyok 5 éves...
amúgy meg egy idő után idegesítő hogy állandóan veszekszünk...
3 Ez egy elég proli felfogás.De sajnos az emberek nagy része ilyen.Nem lehet mindenki elég intelligens.
Vannak olyan szülők,akik nem tudják felfogni,hogy a gyerekük már nem pelenkás.Az én szüleim is ilyenek valamilyen szinten...Nem lehet ezzel mit csinálni.Nem kell vele foglalkozni.
14/l vagyok
ha bármiben ellenkezek vele akkor én vagyok a tetű, aki utálja az anyját...
14 éves és utálja a anyját mer kisgyereknek nézi :D
Aranyos :D Mert szerinted mi vagy virágszálam? Pont attól akar óvni ami az ilyen korúakból lesz. Vagy inkább mennél plázapcsának?
Utolsó, te is ritka hlye vagy, már bocs!
14 évesen nem kislány... vagyis részben, de nem dedós, akinek össze kell vágni a húst.
Apa felkatonázta volna a kajám 14 évesen, szerintem körberöhögtem volna. Mellesleg, miért képzelitek, h ha valakit 14 évesen nagylányként kezelnek, plázapcsa lesz belőle? Olyan begyepesedett agyú némelyiktek, hogy az valami eszméletlen.
Elmondom, 14 évesen takarítottam, mamáéknak, apának segítettem, és egyáltalán nem voltam plázacica, nem fiúztam, pedig az osztálytársaim 95%-a az volt.
Mit kell mindig általánosítani?
Egyébként elhiszem, h baromira zavarja a Kérdezőt, mert 14 évesen már nem dedós az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!