Ti hogyan reagálnátok az adott esetben? Próbálom röviden vázolni. Adva vagyok én és a párom egy 9 hónapos babával. Egy faluban élünk az ő szüleivel, nagyanyjával, húgával, de külön házban.
Sz*rd le az anyóstés a kisbabájukat :D
Próbálj magaddal picit foglalkozni,amennyit bírsz és amennyi jólesik a párod és a gyermeked mellett :)
Kérdező! Ezen a mondatodon:
"... erre az anyósom az anyjával kánonba szidták, krva, ribi, nézzem meg a haját, nem is egyformán van levágva, a körmei bénán vannak kilakkozva, BUTA!, az anyja krva, az apja is, nincs a füvük rendszeresen vágva."
- hangosan felnevettem. Olvasd már el még egyszer Te is, elejétől a végéig, és ha még mindig nem vetted észre, hát vedd már észre, hogy mennyire abszurd, nevetséges, kicsinyes ember az, aki ilyeneket mond.
Konkrétan nevetséges. Ilyen hamuban sült f*szságot rég hallottam már. Mindegy nekik, csak szidhassanak valakit. Le kell sz*rni nagy ívben, ők a szánalmasak.
Persze megingatja az embert egy ilyen légkör, de addig is építgesd az önbizalmad, hogy ne tudjanak az ilyen szánalmas emberek lehúzni.
27/N
Előző vagyok.
Egyébként ja, szerintem tele vannak komplexusokkal, és szerintem a sógornőd se 100-as a magas sarkús viráglocsolással. Persze ők úgy állítják be, mintha ők lennének normálisak. De ne higgy nekik, nem így van.
Párod mit szól ehhez? Erről nem nagyon írtál.
Ezer hála és köszönet utolsó. Tényleg lehet, hogy csak elbizonytalanodtam és megerősítésre vágyom, hogy én vagyok a normális:-)
Párom...a párom, csak legyint hogy hagyjam, hülyék, őt nem igazán érdekli, én meg nem nagyon akarom ilyenekkel bombázni, mert mindig féek, hogy rosszul csapódik le, hogy én "szidom" a családját. Ha érted...
Mondj nekik olyankor valami szex-re utaló dolgot.Hogy te meg úgy de úgy tudsz lovagolni,hogy csak na,kérdezzék csak meg a férjedet.Te is tudsz drága sógornőm?Döfjél beléjük,hogy te meg legalább megtaláltad életed párját.
Vagy mond olyankor,hogy nagyon sokra ment a tökéletességével,akkor miért nincs már családja?Tuti valami nem stimmel vele.Mond ezt nekik.
Egyébként,csak hogy még én is megerősítselek,TE VAGY A NORMÁLIS ÉS NEM ŐK!!Majd nézd meg a sógornőd pár év múlva hol lesz, meg mi lesz belőle.Főleg ha majd kihalnak az ajnározók.Látom előre,hogy azon fog hisztizni,hogy nincs aki dicsérgesse.
:-) Köszi lányok...de tényleg. Sokat számít ez most nekem, hogy helyrebillenjek.
Egyébként utolsó Te rátapintottál, mert a sógórnőm..de érdekes, hogy sosem hívtam így, szóval ő ha 9 percig nem foglalkozik vele valaki akkor kieszközöli a figyelmet. Volt olyan, hogy az anyósom nálunk volt kb.40 percet, közben 2 alkalommal csörgött a telefonja a lánya volt,hallottam a párbeszédet, anyós: Most itt vagyok édes kislányom, majd visszahívlak, hogy tudjunk nyugodtan beszélni. (nyilván én zavartam) Később megint csörög a telefon anyósom nem is mondott semmit,csak ennyit hallottam a telefonból: Mit tudsz ott csinálni ennyi ideig?? Akartam kérdezni, hogy a répaszínű nadrágot vagy a kéket vegyem meg, de úgy látom neked van fontosabb dolgot is! És rávágta az anyjára a telefont:D Nooormális?? Hozzá kell tenem, ők együtt élnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!