Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárható egy anyóstól a...

Elvárható egy anyóstól a bocsánatkérés?

Figyelt kérdés
És itt nem egy jófej anyósról van szó!! A hétvégén irtózatosan összevesztünk, persze minden szavamat kiforgatta és félreértelmezte, terjeszt is ezáltal mindenféle hazugságot rólam. Nem szeretek ilyen szinre lesüllyedni, hagytam is hagy mondja. Véletlenül meghallottam még azt is mondta a férjemnek meg az apósomnak, hogy ő ugye megmondta hogy a férjem előző mennyasszonya lett volna az igazi. Undorító boszorkány, pedig tudja, mert láthatja milyen szépen élünk. A férjem képtelen az anyjával konfrontálódni, egész életében irányította őt, a férjét és a lányát, aki szegény 30 évesen csak most kezd lázadozni. A veszekedés másnapján muszáj volt bocsánatot kérnem (a férjemet imádom, és kérte legyek én az okosabb, ráadásul apósom szülinapi ebédjére kellett mennünk). Persze anyós mosolyogva fogadta mindezt, önelégültem, hogy ő most akkor győzedelmeskedett. Az a baj, hogy a helyzetet úgy könyvelte el, hogy neki volt igaza, és mivel bocsánatot kértem, erre én biztos rá is jöttem. De azt hogy egy 36 hetes kismamát úgy kiborítson mint engem, hogy az eszméletlenül várt unokára persze nem gondolt, csak magára, hogy az akaratát ránkkényszerítse, az egyszerűen felháborító.
2009. jún. 22. 12:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet anyóssal?
2011. febr. 24. 10:33
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, holnap megírom :-) Érdekesen alakult a helyzet.
2011. febr. 24. 21:37
 33/34 anonim ***** válasza:
Várom a sztorit :)
2011. febr. 25. 11:24
 34/34 A kérdező kommentje:

Bocsánat, csak most jutottam ide.

Anyósommal való kapcsolatunkra jó időre rányomta a bélyegét ez a veszekedés, ő már lehet túllépett volna, de bennem annál mélyebb nyomokat hagyott... sajnos én nehezen felejtek, bizony ez rossz tulajdonságom. Persze ez nem ilyen egyszerű, mert van sok apróság még, amiben nem egyezünk. Elég sunyi, és ez persze újból és újból bebizonyosodik.

Fiam másfél éves, 1 évig szinte egyáltalán nem jöttek hozzánk (pedig egy városban lakunk, ők pedig egészséges nyugdíjasok, autójuk is van stb.) semmit de semmit nem segített (én szüleim 80 km-re laknak és dolgoznak), azon persze besértődött, ha hétvégente mi nem mentünk egyszer-egyszer.

Aztán továbbköltöztünk, egy házat vettünk, azóta nem tudom mi történt, majdnem minden héten jön és foglalkozik az unokájával, viszi sétálni, egyszer már aludt is náluk a fiam és nagyon szereti ezt a mamáját is.

Kár, hogy ilyen későn eszmélt rá, mennyire sokat jelent nekem ez a kis segítség is. Azóta én is sokkal könnyebben vagyok vele kedves, ezt érzi is.

Remélem marad is így, már a kistesó-kérdéshez is szívesebben állok :-)

2011. febr. 26. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!