Elvárható lenne egy 18. évét betöltött gyerektől, hogy ha adódna munka azt elvállalja?
Figyelt kérdés
Felajánlott neki a nagybátyja 2 hetes munkát,amiért 60000ft-ot kapott volna.Nem nehéz fizikai munka(33hetes terhes felesége most ezt végzi)Szerintetek ha a szüleitől elvárja,hogy eltartsák nem kéne neki is beszállnia?Nappali tagozaton tanul.Vélemények?2011. aug. 10. 13:46
1/27 anonim válasza:
Hát egyrészt illene, másrészt 2 hét alatt 60 ezret keresni úgy, hogy nem kell benne megszakadni...szomorú, ha nem él a lehetőséggel. Talán kevesebb dolgot kellene a segge alá tolni, akkor értékelné a lehetőségeket.
2/27 anonim válasza:
Elvárható de nem kötelező, főleg ha még tanul. Én úgy vagyok vele, ha a szülők megtehetik, akkor addig támogassák míg tanul. Persze így nyáron dolgozzon csak nyugodtan, ilyenkor nem kell tanulni meg ilyenek, de iskolaidőben ne dolgozzon ha megteheti.
3/27 anonim válasza:
Igen, sulikezdésig még belefér, én elküldeném rá.
Amennyiben az egészségét és a sulit nem veszélyezteti a munka, akkor minden további nélkül. Ráadásul a pénz igen jó, amit kapna érte.
Pontosan ilyen munkákkal kéne kezdenie "felnőni".
4/27 anonim válasza:
Szerintem elvárható, de úgy gondolom ezzel magának okozott kárt (ha nem vállalta el)...ugyanis nem hiszem, hogy a szülők csak úgy adnának neki 60 ezret, és ha megkeresné azt a pénzt, lenne mire elköltenie, vagy félretenni. Bulizni..mehetne erre arra. Gondolom a szülők nem akarják elvenni tőle a pénzt. :D
5/27 anonim válasza:
Szerintem rohadt jól élhet ha esze ágába sem jut elmenni dolgozni.
Máshol a gyerek alig várja hogy betöltse a 16ot hogy dolgozhasson mert látja hogy nem elég mindenre az amit a szülei keresnek,ez magán vélemény de szerintem 1 nagy adag lustaság az egész gyerek.
19/L
6/27 anonim válasza:
ha nem szorulnak rá, éppen nem kellene, de 60000 ft esetleges zsebpénzt kihagyni... nem okos dolog.. főleg, h 33 hetes terhesnek végezhető:D ezen simán vehetne ipodot v új mobilt v akármit...
7/27 anonim válasza:
Téged perelt be a lányod rokontartásra nem?????
8/27 anonim válasza:
Fú, két hét melóért 60 rongy? Én mindent hátrahagyva rohannék megcsinálni. Nem kötelességből, hanem mert ritka jó lehetőség, kár lenne elszalasztani.
Ha viszont ő nem akarja, így járt, bukik egy rakat pénzt.
9/27 anonim válasza:
Mármint kinek terhes a felesége?
10/27 anonim válasza:
Gondolom a nagybátyé. És most az ő helyére kéne beugrani két hétre a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!