Elvárható lenne egy 18. évét betöltött gyerektől, hogy ha adódna munka azt elvállalja?
Figyelt kérdés
Felajánlott neki a nagybátyja 2 hetes munkát,amiért 60000ft-ot kapott volna.Nem nehéz fizikai munka(33hetes terhes felesége most ezt végzi)Szerintetek ha a szüleitől elvárja,hogy eltartsák nem kéne neki is beszállnia?Nappali tagozaton tanul.Vélemények?2011. aug. 10. 13:46
21/27 anonim válasza:
Ennyiért még betegen is dolgoznék :-)
Anank igaza van, hogy nem várható el, hanem tudatni kell vele, hogy milyen az élet és mi mennyibe kerül.Mond meg neki hogy ez nagyon jó lehetőség, hisz sokan 1 hónapi melóra kapnak ennyit.A másik, hogy godnolom ezt csak magára költheti,szóval tök király lenne ha én is találnék ilyen melót.
22/27 anonim válasza:
Nem olvassátok a linket aki beadta??
A lánya pereli a szüleit rokontartásra! És nem megy el dolgozni amikor ilyen lehetőséget kapott??
Úgy vágnám ki a lakásból,hogy a lába se érte volna a földet.
24/27 anonim válasza:
Ez a neveléses elméletetek sajnos nem igaz. Az, hogy meg kell dolgozni mindenért, az nem természetes, hanem csak gazdasági kényszerhelyzet. Én is mindig megkaptam mindent, ráadásul elvből volt nálunk így, teljesen tudatosan, mert így természetes. Ettől függetlenül azt ugyan úgy megtanultam, hogy az emberiség eddigi pályafutása során módszeresen létrehozott egy torz rendszert, amiben valóban meg kell dolgozni a teljesen alapvető dolgokért, és én is megteszem, de közben továbbra is vallom, hogy ez így nem helyes, és káros.
25/27 A kérdező kommentje:
Igen,én írtam ki a másik kérdést.Itt pedig azért kérdeztem meg,mert kíváncsi voltam a véleményekre.Azt hittem én látom rosszul a helyzetet,és gonosz vagyok amiért elvárnám,hogy igen is menjen kicsit dolgozni!Egyébként is laptopot akar venni ahhoz jól jött volna neki.De gondolom most a "jó"mama megveszi neki így hülye lenne elmenni dolgozni.Egyébként a "kedves" mamának nem ez az egy unokája van mert tesómnak is van két kicsi ott a 3 éves szülinapja májusba volt és még máig nem köszöntötte meg azt az unokáját:"mert nincs pénze".
2011. aug. 10. 14:51
26/27 anonim válasza:
én alapból vállalok diákmunkát egyetem mellett, nyáron pedig pláne igyekszem dolgozni, bár ez nálam alapvető, ez igenis nevelés kérdése!
27/27 anonim válasza:
most komolyan a meghallgatás után hazamentek és adsz neki enni meg minden???
mosás,belövi a net-et stb?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!