Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen hogy álltok az...

22 évesen hogy álltok az életben? (család, munkahely)

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy 22 évesen kinek van saját családja, vagy ki él mondjuk a szüleivel, esetleg albérletben. Van-e munkahely, és ha igen milyen szintű beosztással (kezdő,félfizetéssel, vagy mondjuk bevágódott már és jó összegeket visz haza )

Én is 22 éves vagyok, és úgy érzem eléggé elmaradva a korosztályomtól ilyen téren.

2012. ápr. 24. 09:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
22 lány vagyok,a szüleimmel lakok.Most csinálom a nyelvvizsgát és idén lesz meg a szakmám.Még tovább akarok tanulni fősulin,mellette munka,most ezek a tervek.Amúgy osztom az érzéseid,kérdező,én is azt látom,hogy 22 évesen sokan önállóak én meg még szinte egy kisikolás gyereknek érzem magam hozzájuk képest:DAmúgy párom nincs,majd lesz.
2012. ápr. 24. 20:14
 32/35 anonim ***** válasza:
52%
22 leszek, parommal elek 1 eve. Erettsegim van, elkezdtem egy OKJ-t de nem fejeztem be. Jelenleg dolgozom, ahogy parom is. Szeptemberbe levelezon visszamegyek suliba. (felsofoku szakkepzes) Parom szuleinel lakunk meg, de mar sajat lakasom van amit mamam vett nekem es hugomnak. Egyenlore meg ujitgatjuk, rendezgetjuk (ujrafestes, ujracsempezes stb. ) de hamarosan eljon a koltozes ideje is.
2012. ápr. 25. 02:58
 33/35 anonim ***** válasza:
34%
Mi nem tetszik a válaszomban, hogy így lepontoztátok? Irigykedtek, hogy saját lakásom van amit úgy kaptam? Mennyi idióta ember van itt.... :)
2012. ápr. 25. 14:12
 34/35 anonim ***** válasza:

Otthon lakom, dolgozok, egy év múlva végzem. K*rvára nem érdekel, ki mennyire néz le ezért, mert úgy gondolom, hogy jó dolog magamnak fizetnem a dolgaimat és beszállni a közösbe, és nem anyámékat lejmolni. Utóbbit sok gazdag oszitársam röhögve meséli, ha meg gyorshajtanak és elmeszelik őket, meg van oldva azzal, hogy "majd apa kifizeti."

Szóval inkább ez, minthogy felnőttként a szüleimet húzzam le.

2012. ápr. 25. 20:01
 35/35 anonim ***** válasza:

22 vagyok, még sulizok, idén végzek a szakmámmal.

Párom 6 éve van, eljegyzett, pár éve belül költözünk össze és lehet szó a gyerekről.

Kis pénzem van, árvasági és a munkahelyi gyakorlat által.

Suli után nem tudom mi lesz velem, túl félelmetes a jövő.

2012. ápr. 28. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!